BAJKOVITO

Venčanice koje će nadmašiti i kreacije slavne VERE VANG: Ovo su 4 besprekorna modela o kojima će se godinama pričati

0

Buduće mlade pred vama se nalaze najbolje od najboljih, a sofisticiranosti i elegancije neće nedostajati.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mnoge dame iako to neće priznati neretko razmišljaju o gospodinu "savršenom", bajkovitom venčanju, raskošnim venčanicama koje bi zasenile prijatelje, porodicu i sve prisutne goste.

 

Editorijali, magazini, modni portali sve češće izveštavaju o glamuroznim toaletama, dizajnerima, maetrijalima koje bi načinile mladu sofisticiranom i vanvremenski stilizovanom, naročito kada je reč o svetskim zvezdama.

 

Kako ne biste patile za kreacijama koje potpisuju Vera Vang, Anhel Sančez, Žan Pol Gotje za vas smo pripremili 4 fanstastična modela o kojima bi imali  reči hvale čak i poznati modni kritičari, a možete ih poručiti da se izrade baš po vašoj meri za pristupačnu svotu novca.

 

1. Venčanica od svile sa prozirnim puf rukavima i ručnim radom

 

Ova kreacija i stiče zavodljivost, otmenost, ženstvenost, ali na veoma suptilan način. V izrez, pojas oko struka i ručni rad na rukavima daje posebni utisak šika, a to je svakoj dami od posebne važnosti.

 

Venčanica
foto: Printscreen/Pinterest

2. Korset haljina sa karnerima i rukavicama

 

Ovaj model venčanice će pristajati ženama sa samopouzdanjem, nesvakidašnjim modnim ukusom, sklonom tranformacijama i pomeranjem postavljenih granica. Damske rukavice, veo i karneri pravi su pogodak ove jeseni i zime.

 

Venčanica
foto: Printscreen/Pinterest

3. Venčanica sa sofisticiranom čipkom i krojem

 

Ukoliko sebe zamišljate kao elegantnu mladu sa kraljevskim krojem i otmenom čipkom koje se neretko viđaju na balovima i svečanostima, onda je ovaj model kao stvoren za vas. Naglasiće bokove, figuru i dekolte, a šlep će napraviti savršen balans.

 

Venčanica
foto: Printscreen/Pinterest

4. Bež kreacija sa specifičnim pufnastim rukavima na navlačenje

 

Ova venčanica pravi je izbor za dame nežnih crta lica, vitke figure i kestenjaste kose, a svila, rukavi i ležerni pad ostavlja utisak "uspavane lepotice".

 

Venčanica
foto: Printscreen/Pinterest

 

 

 

makonda-tracker