ponosna mama

Emina Jahović otkrila šta ona i Mustafa najviše vole da čuju o svojim sinovima: Tada znamo da najvažniji posao radimo kako treba

0
Popularna pevačica i njen suprug Mustafa Sandal ponosni su roditelji dvojice dečaka, a Emina je nedavno objasnila šta joj je zapravo najvažnije u njihovom vaspitanju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Kako se neguje i kako uspeva da uskladi karijeru i porodične obaveze, otkrila je obožavaocima pevačica Emina Jahović.

 

Mama je pobednik ovog malog takmičenja: Emina Jahović se okušala u igri koju njeni sinovi obožavaju - i nadmašila ih! (VIDEO)

 

- Za mene je lepota pre svega ono što nosimo u sebi. Ljudi čiste duše su uvek najlepši. I verujem da ne postoji nijedna žena koja je ružna. Svaka na sebi i u sebi ima nešto posebno, samo treba da nađe način da to istakne na pravi način. Takođe, samopouzdanje mnogo utiče na to kako sebe vidimo, ali i kako nas drugi doživljavaju. Verujte u sebe, budite ponosni na to što jeste i svima ćete odmah biti lepši i zanimljiviji. Svakako, treba raditi na sebi i spolja, negovati se i vežbati, ali sve to bez onog iznutra ne vredi ništa - rekla je pevačica.

 

 

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on

 

Rekla je i u kom okruženju se oseća istinski lepo, kada se probudi ujutru ili na sceni dok peva.

 

- Zavisi od raspoloženja. Nekada sam sebi lepa u trenerci, a nekada mi se ne sviđa kako izgledam ni kada sam maksimalno sređena. Mi žene umemo nekada da budemo prestroge prema sebi, valjda pod uticajem hormona. Svakako, sebi sam najlepša kada sam najsrećnija - kaže Emina.

 

Pevačica je rekla da se snaga jedne žene ogleda u tome da nađe balans između uloga majke, dobre žene i dobre domaćice.

 

makonda-tracker