ponosna mama

Emina Jahović otkrila šta ona i Mustafa najviše vole da čuju o svojim sinovima: Tada znamo da najvažniji posao radimo kako treba

0
Popularna pevačica i njen suprug Mustafa Sandal ponosni su roditelji dvojice dečaka, a Emina je nedavno objasnila šta joj je zapravo najvažnije u njihovom vaspitanju.

 

 

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on

 

Pored toga, izjavila je da je žena kojoj se istinski divi njena majka, koja je rano ostala bez muža, ali je uprkos tome posvetila potpunu pažnju njenih troje dece.

 

Emina Jahović o glasinama da je najbogatija žena u Istanbulu: Nisam se udala zbog novca i slave

 

- Važno mi je da budu lepo vaspitani, da izrastu u dobre ljude, da poštuju starije i da budu dobri prema svojim prijateljima. Iako imamo sreću da možemo da im priuštimo dosta toga, gledamo da ih ne razmazimo i da shvate da se sve u životu mora zaslužiti i da ništa ne pada s neba - odgovorila je Emina Jahović na pitanje kako se slaže sa svojim sinovima.

 

 

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on

 

Pevačica je istakla da je najponosnija kada vidi da su ona i njen suprug uradili dobar posao kada je reč o vaspitavanju sinova Jamana i Javuza.

 

- Najponosnija sam kada nam kažu da su nam deca dobra i lepo vaspitana, jer tada znam da svoj najvažniji posao radimo kako treba - objasnila je ova ponosna mama.

makonda-tracker