(foto)

I jasno je na koga zapravo liči! RETKA stara fotografija Aleksandre Prijović i njene mame Borke iz devedesetih

0

Aleksandra Prijović i njena mama Borka veoma su bliske, a njihove fotografije iz perioda Aleksandrinog detinjstva su retke.

Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović su veoma bliske
Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović su veoma bliskefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović prošle godine je doživela neke od najvećih uspeha u svojoj karijeri. Među njenom najvećom podrškom uvek je njena majka Borka Mihajlović, koja je ujedno i njena koleginica.

 

Aleksandra je jednom prilikom objasnila da se njena majka odrekla možda blistavije karijere kako bi nju podržala u građenju iste, a pevačica nije imala lako detinjstvo.

 

Mama je godinama pevala, kad sam ja počela da se takmičim, ona je odustala od pevanja i odlučila da me podrži maksimalno. Ostavila je svoj posao. Ja bih sutradan uradila isto za svoje dete. Samo je moje dete bitno, samo on i on i on — rekla je jednom prilikom Prija u emisiji "Šok tok".

 

Borka je, inače, Aleksandru rodila kada je imala 22 godine. Zbog toga ne čudi što ponekad deluje kao Aleksandrina sestra, jer je 1974. godište, kako je i napisala na svom Instagramu.

 

Ipak, njihove fotografije iz tog perioda su retke, a na jednoj Aleksandrinoj fan stranici pojavila se jedna kada je proslavljena pevačica bila dete.

 

Očigledno je koliko Aleksandra liči na mamu i da je Borka u dvadesetim godinama bila prava lepotica.

 

Aleksandra je više puta istakla da majci duguje sve što je postigla, a Borka je, nakon razvoda od supruga, nastavila da brine o Aleksandri sama, uz pomoć svog oca, u Belom Manastiru, gde je pevačica odrastala.

 

Prvo se moja majka bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli, kada se rodila, znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica" – ispričala je Borka jednom prilikom.

 

Pogledajte još fotografija Aleksandrine mame:

1 / 11 Foto: Marina Lopičić

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom

 

makonda-tracker