najpopularniji model godinama

Jelena Đoković i Severina imaju identične: Omiljena letnja obuća najtrendi žena Balkana je RAVNA, UDOBNA & VEČNO U MODI

0

Zaljubljenice u modu u regionu koje mogu da priušte luksuzniji par obuće godinama su odane vanvremenskom modelu otvorenih papuča, koji je izazvao pravu pomamu na svetskoj sceni

Neke od najbolje odevenih žena na javnoj sceni imaju ove papuče u više boja
Neke od najbolje odevenih žena na javnoj sceni imaju ove papuče u više bojafoto: Munja/ATAImages, EPA-EFE/NEIL HALL, sofijamilo/Instagram, Instagram / Severina

Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije "Novak Đoković" i supruga najboljeg tenisera u istoriji, u svakoj prilici ostavlja utisak stilom, a nedavno je za jedno venčanje odabrala neočekivanu, ali vrlo šik obuću.


Kada sklapamo elegantne kombinacije, obično polazimo od salonki i krećemo se u rasponu obuće sličnog dizajna, a Jelena se opredelila za ravne papuče koje su s razlogom među najpopularnijom luksuznom obućom već nekoliko sezona.


Reč je o modelu Oran modne kuće Hermès koji se proglašava apsolutnim trendom svakog leta i nije im odolelo još nekoliko poznatih dama na regionalnoj javnoj sceni.

 


Severina je tako jednom prilikom pre tri godine ponela isti braon model kao Jelena...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

... a ima i crne...

 

Severina u Hermès Oran papučama
Severina u Hermès Oran papučamafoto: Instagram/Printscreen/Severina

... dok smo Aleksandru Prijović videli u šik beloj varijanti.

Bele papuče bile su i izbor njene koleginice Mlice Pavlović, koja ih je ponela uz duboki beli šorts.

 

Milica Pavlović u Hermès Oran papučama
Milica Pavlović u Hermès Oran papučamafoto: @senoritamilica, Instagram

I manekenka Sofija Milošević je obožavateljka ovog modela, a jednom prilikom nam je pokazala da je crnu verziju nosila na plaži.

 

Sofija MIlošević u Hermès Oran  papučama
Sofija MIlošević u Hermès Oran papučamafoto: sofijamilo, Instagram

Hermès Oran – papuče za sva vremena


Kada je reč o osnovnim elementima odeće, ovaj model definitivno zaslužuje mesto na tom spisku.

 

Minimalističkog dizajna, veoma elegantne, ali bez muke koju podrazumeva nošenje visokih štikli, pogodne za kombinovanje i efektne zahvaljujući gornjem delu u obliku slova H, a ipak jednostavne, papuče Hermès Oran su s lakoćom osvojile srca zaljubljenica u modu.

 

Pogledajte neke interesantne autfite influenserki s ovim papučama.

1 / 6 Foto: @symphonyofsilk, Instagram

Kreirao ih je 1997. godine dizajner Pjer Hardi, koji im je podario nenametljivost uz ogroman potencijal za ostavljanje utiska, uz pomoć suptilne ode monogramu čuvenog francuskog brenda.

 


Danas se ove papuče prave u raznim varijantama i u čak 26 nijansi, a najpopularnije su braon, bele i boja konjaka. Nazvane su, inače, Oran, po alžirskom gradu, a izrađene su od teleće kože, visokokvalitetne i pružaju otmen look koji deluje veoma upečatljivo, bez napadnosti koju isticanje logotipa obično nosi sa sobom.

Na sajtu modne kuće Hermès istaknuta najniža cena najjednostavnijih modela ovih papuča iznosi 595 evra, a u raznim varijantama su dostupne po znatno višim cenama.

 

 

Slavne dame i influenserke ih obožavaju i nose ih u raznim situacijama i kombinaciijama, a čak i u spoju s najobičnijih skinny farmerkama izgleda jednako elegantno kao i uz raskošne letnje haljine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker