mnoge bi odmah iskopirale

Beograđanke su "lude" za njima, mogu da se nose na stotinu načina: Espadrile Alekandre Prijović su san mnogih žena

1

Čim vidite o kom brednu je reč biće vam jasno da ni malo nisu jeftine 

STAJLING ZA SVAKI DAN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
STAJLING ZA SVAKI DAN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ foto: Dragana Udovičić

Pevačica Aleksandra Prijović poslednjih godinu dana našla se u centru pažnje medija zbog uspeha koji je uprkos tome što je mlada uspela da postigne tokom svoje turneje "Od Istoka, do Zapada".

 

Na svakom novom koncertu i areni koju je napunila sve oči javnosti bile su uprte u njene luksuzne stajljinge, skupe krpice i obuću od čije cene bi se mnogima završtelo u glavi.

 

Analiziran je njen izgled i autfit do tančina, videli smo kostima od po nekoliko hiljada evra, a znala je čak da za veče promeni i po 2,3 različite odevne kombinacije.

 

 

Ipak, ono što sad mnoge interesuje jeste kakav stil ona ima kada nije na sceni, kada izađe u šetnju, kada na ulicama Beograda uživa sa svojom porodicom.

 

Na jednoj od njenih fan stranica nedavno su se pojavili neke njene street style kombinacije i malo je reći da su žene, ponovo, bile oduševljene. 

 

Na jednoj od njih Aleksandra nosi Chanel espadrile u krem boji, a u opisu fotografije jasno je navedena i njihova cena - 770 evra.

Zaista impresivna cifra za jedan komad obuće koji se nosi godišnje svega nekoliko meseci, ali budući da je vredno radila nije joj bilo žao da malo udovolji sebi.

 

Što se ostalih komada tiče, bili su tu jednostavna crna majica na bratele i ništa manje upadljiv šorts u takođe crnoj boji, kao i velike mačkaste naočare za sunce.

 

Nije najjasnije koja torbica je u pitanju, ali je sigurno i ona s potpisom nekog poznatog brenda, budući da je Aleksandra pasionirani ljubitelj skupih ženskih tašnica.

 

Bonus video:

Aleksandra i Filip sa sinom 

 

makonda-tracker