"Bolje da svako ide svojim putem": Borka Mihajlović sve iznenadila kad su je pitali za duet sa Aleksandrom Prijović

0

Aleksandra nastavlja da niže uspehe tokom turneje po Balkanu, a njena majka ima samo reči podrške za ćerku. Ipak, o duetu je govorila tako da su svi ostali zatečeni 

MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O SNIMANJU DUETA SA ĆERKOM
MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O SNIMANJU DUETA SA ĆERKOM foto: Zorana Jevtić

Pevačica Aleksandra Prijović u poslednjih nekoliko meseci uspela je da postigne ogroman uspeh i održi veliki broj koncerata koji su bili rasprodati do poslednjeg mesta. 

 

Uvek u prvim redovima osim njenog supruga Filipa Živojinovića nalazila se i njena majka, koja je takođe pevačica, Boraka Mihajlović. Ona je Aleksandri velika podrška bila od prvog trenutka kada je odlučila da se bavi pevanjem.

 

Tako je ostalo sve do danas kada je Aleksandra ponela titulu jedne od najomiljenijih balkanskih zvezda.

 

 

Kako je rasla popularnost Aleksandre Prijović tako je i Borka sve češće bila predmet domaćih medija. Nedavno je za Telegraf pričala o svojoj želi da sa ćerkom snimi duetsku pesmu.

 

- Ja bih volela, ali eto, još je sve to pod jednim velikim upitnikom. Opet mislim da ne pevamo isti žanr muzike, tako da je bolje da svako ide svojim putem - počela je ona, pa dodala:

 

- Nikad se ne zna, u stvari. Daj Bože da to bude, možda se i pokaže odlično.

 

BORKA JE ALEKSANDRINA NAJVEĆA PODRŠKA
BORKA JE ALEKSANDRINA NAJVEĆA PODRŠKA foto: Petar Aleksić

 

Majčinska ljubav je bezgranična, a Borka i Aleksandra su veoma bliske, pa ne čudi što je svaki Prijin uspeh delom i Borkin.

 

- Ponosna sam, preponosna, najsrećnija sam majka na svetu. I zbog nje i zbog mog unuka kojeg volim trenutno najviše na svetu - kaže Borka.

Borka ističe da su njihove komšije presrećne i ponosne na Alesandru.

 

ALEKSANDRA JE NAPRAVILA USPEH KAKAV SE NE PAMTI
ALEKSANDRA JE NAPRAVILA USPEH KAKAV SE NE PAMTI foto: Munja/ATAImages

 

- Komšije su presrećne, ponosne, ima i novih komšija koji su se doselili pre godinu, dve dana, ali ponašaju se kao da je oduvek znaju. Ponosni su i srećni. Pre dva dana su došli su i oni da je pozdrave i čestitaju. Došli su na koncert. Bila nam je puna kuća - kaže ona i ne krije suze radosnice.

 

- Suza konstantno ima. Suzdržavam se koliko god mogu da ne bude da stalno da plačem, ali to su suze radosnice, pa ljudi će razumeti - kaže Borka.

 

Bonus video:

Koncert Tee Tairović u Beogradu 

 

 

makonda-tracker