nestvarna

Luksuzna, neobična, a košta – 8.300 dolara! Veličanstvena haljina u kojoj je Aleksandra Prijović nastupila u ZadrU

1

Popularna pevačica ne štedi kada je moda u pitanju i za svoje nastupe sprema skupocene modne kombinacije, a za 40. koncert svoje aktuelne turneje spremila je poseban stajling

Aleksandra Prijović na koncertu u Zadru
Aleksandra Prijović na koncertu u Zadrufoto: aleksandrapriijjoviic/Instagram video/Printscreen

Aleksandra Prijović počela je prošle godine turneju koja obara rekorde širom regiona, a ona nezaustavljivo nastavlja da niže uspešne koncerte.

Najnoviji uspeh bio je rezervisan za – Zadar!


Na koncertu rasprodatom pre nekoliko nedelja, popularna Prija nastupila je u Dvorani Krešimira Ćosića, poznatoj kao Višnjik, a svojim fanovima se na početku zahvalila na divnoj dobrodošlici.


U pitanju je, inače, 40. koncert pevačicine turneje "Od Istoka do Zapada", a ona je ponovo oduševila publiku nizom odevnih kombinacija, a najzapaženija je elegantna pink kreacija s kapuljačom.

1 / 5 Foto: prijovickagoddess/Instagramvideo/Printscreen

Aleksandra Prijović nosila je u jednom delu koncerta toaletu koju potpisuje francuska modna kuća Alexandre Vauthier, a njena puna cena na prodajnoj platformi Farfetch iznosi čak 8.303 dolara.

 

 

Ovaj luksuzni komad izrađen je u efektnoj ružičastoj boji i u potpunosti prekriven sićušnim kristalima, što doprinosi njenoj upečatljivosti, a ona je asimetričnog kroja i ima nagli, dijagonalni pad od vrha butine, kao i samo jedan rukav.

 


Haljina je, takođe, nabrana u predelu stomaka, dok je gornji deo na preklop, a sve je zaokruženo efektnom kapuljačom.


Ova šik i nesvakidašnja kreacija dostupna je i u tamnozelenoj boji, a Aleksandra se opredelila za roze model i kombinovala ga sa sandalama s visokim blok-štiklama prekrivenim kristalima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @prijo_mi_te_volimo

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom

 

makonda-tracker