tako se to radi!

Košta 2.890 € i teško ćete naći lepši: Kombinezon u kom je Aleksandra Prijović juče nastupila stvarno morate da vidite

3

Za poslednji koncert u Varaždinu, popularna pevačica odabrala je vrlo elegantan komad modne kuće Alexander McQueen

Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Varaždinu
Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Varaždinufoto: aleksandra_priijovic/Instagram

Pevačica Aleksandra Prijović nastavlja da niže uspešne nastupe, a juče je u Varaždinu održala poslednji od tri zakazana koncerta u okviru svoje turneje "Od Istoka do Zapada".


Muzička zvezda koja svojim fanovima od prošle godine priređuje večeri za pamćenje uvek se potrudi da napravi nezaboravnu atmosferu, izrazi veliku zahvalnost publici, dovede drage kolege kao goste na sceni, a uvek da sve od sebe da sve prati i stil dostojan takve popularnosti.


Aleksandra je poznata kao neko ko ne štedi kada je u pitanju moda, a neki od njenih najluksuznijih komada nose potpis britanske modne kuće Alexander McQueen, baš i odevni predmet koji je nosila juče.

U pitanju je vrlo šik kombinezon čuvenog brenda, model crne boje koji je inspirisan klasičnim odelima i sastoji se od pantalona ravnih nogavica "na peglu" i pripijenog gornjeg dela u obliku korseta, koji na prvi pogled podseća na zakopčan elegantni prsluk.

Ipak, ovaj kombinezon nema ni rukave ni bretele, a veoma je minimalističkog dizajna – nema previše detalja koji privlače pažnju, izuzev dvorednog kopčanja, strukiranog kroja i plitkih džepova s preklopom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KONCERTIhr (@koncertihr)


Izrađen od vune, ovaj kombinezon je pravi dokaz krojačke veštine čuvene modne kuće, a njegova cena iznosi čak 2.890 €.

 


Aleksandra Prijović ponela je ovaj model uz tanak kožni kaiš, takođe crne boje, cipele visokih štikli, kosu podignutu u rep i nekoliko komada decentnog nakita, u vidu visećih minđuša, tankih zlatnih ogrlica i prstenja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koncert Aleksandre Prijović u Novom Sadu

 

makonda-tracker