blistaju

Varao ju je i dodatno osramotio – TRUDNU! Nejmar dobio ćerku i podelio dirljive fotografije svoje porodice

0

Popularni fudbaler i influenserka ostavili su sve njegove greške u prošlosti i dočekali sa osmehom ćerku predivnog imena

Nejmar i Bruna Bjankardi dobili su ćerku Mavi
Nejmar i Bruna Bjankardi dobili su ćerku Mavifoto: Instagram / neymarjr

Brazilski fudbalski superstar Nejmar Mlađi dobio je drugo dete, javljaju svetski mediji.


Popularni sportista, koji je letos iz Pari Sen Žermena prešao u saudijski Al Hilal, objavio je na Instagramu fotografije kojima je podelio vesti da je postao tata jedne devojčice.


Mama njegovog drugog deteta i prve ćerke je njegova devojka Bruna Bjankardi, poznata brazilska influenserka.


Naša Mavi je stigla da upotpuni naše živote – poručio je Brazilac. – Dobro došla, ćerko! Već te volimo... hvala ti što si nas izabrala.

 

Na fotografijama vidimo nasmejani par kako ljubi devojčicu, njihovu naslednicu u naručju roditelja, očarane poglede, kao i kako Nejmar kupa svoju bebu.

 


Kako je Bruna otkrila, ime njhove ćerke znači "moj život".


Par je u aprilu saopštio da čeka dete, a to je Nejmarovo drugo, budući da s bivšom devojkom Karolinom Dantas već ima 12-godišnjeg sina Davija Luku.


Malo nakon što su objavili da će postati roditelji, Nejmar i Bruna Bjankardi našli su se u centru pažnje jer su isplivale glasine da je brazilskom fudbalerom dopušteno da vara svoju dragu ako poštuje određena pravila.


Kako piše portal Em Off, igrač Pari Sen Žermena i influenserka uspostavili su dogovor po kom Nejmar može da se viđa s drugim devojkama, ali mora da poštuje tri ključna uslova ako želi da Bruna to toleriše.

 

Nejmar i Bruna Bjankardi pomirili su se u februaru 2023. godine
Nejmar i Bruna Bjankardi pomirili su se u februaru 2023. godinefoto: Instagram, brunabiancardi

On navodno ne sme:

 

  • da spava s prostitutkama,
  • da vodi ljubav bez prezervativa i
  • da se ljubi s drugim ženama u usta.

 

Nakon što se pojavio ovaj trač, Nejmar se oglasio javnim pismom svojoj devojci, a ono je bilo takvo da su mnogi verovali da bi bilo poštenije prema njoj da nije rekao ništa.

 

Ovo radim zbog vas dvoje i tvoje porodice – napisao je Nejmar na Instagramu svojoj verenici. – Ne mogu da opravdam nešto što ne može da pravda. Nema potrebe. Ali potrebna si mi u našim životima.

 


Video sam koliko si izložena, koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene. I ja stojim uz tebe. Izneverio sam vas – poručio je Brazilac.

 

Fudbaler je izrazio nadu da će Bruna i on pobediti ovaj težak period.


Ne mogu da zamislim sebe bez tebe. Ne znam hoće li funkcionisati, ali danas sigurno želim da probam. Naša svrha će pobediti, naša ljubav prema našoj bebi će pobediti, naša ljubav jednog prema drugom će nas ojačati – nada se Nejmar.

 

BONUS VIDEO

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

 

makonda-tracker