baš nema obzira

Nakon emotivnog izvinjenja, novi ŠAMAR za Brunu Bjankardi: Snimak Nejmara iz noćnog provoda RAZBESNEO ceo svet

0

Nejmar izgleda nema nameru da se smiri i Bruna je zbog toga očajna 

Nejmar izazvao bes javnosti
Nejmar izazvao bes javnosti foto: Profimedia

Čuveni fudbaler Nejmar poznat je po nemirnom duhu i tome da voli da švrlja. Ipak, nakon što je objavio da će uskoro postati otac deteta koje nosi Bruna Bjankardi, svi su mislili da će se bar malo smiriti.

 

Ipak, čini se da su se svi prevarili. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak, od kojeg se mnogima "digla kosa na glavi".

 

Na portalu LeoDias osvanuo je snimak na kojem vidi da se brazilski fudbaler zabavlja u španskom noćnom klubu sa dve devojke. Istovremeno, sa devojkom Brunom Bjankardi (28) trebalo bi da dobije dete za oko mesec dana.

 

 

Jednu prevaru mu je već oprostila.

 

Snimak se brzo proširio, a mediji su podsetili i na nedavnu preljubu slavnog fudbalera, posle koje se oglasila i njegova devojka.

 

- Saznala sam šta se desilo i ponovo sam razočaran. Međutim, ja sam u poslednjoj fazi trudnoće i sve o čemu mogu da razmišljam je ćerka. Zahvalna sam na porukama podrške - napisala je ona na Instagramu.

 

Inače, Nejmar je i ranije imao afere – u junu je, nakon što je otkriveno da je varao trudnu devojku, na Instagramu objavio "emotivno" izvinjenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Dias (@leodias)

 

- Bru, radim ovo za tebe, našu bebu i tvoju porodicu. Želim da objasnim nešto što je neobjašnjivo. Nisam trebao, ali trebaš mi u životu. Vidim koliko ste bili izloženi i koliko ste patili zbog svega. Ne mogu da zamislim život bez tebe. Ne znam da li će ovo uspeti među nama, ali danas svakako želim da probam nešto sa tobom. Naša svrha će pobediti, naša ljubav prema našoj bebi će pobediti, naša ljubav jedni prema drugima će nas samo ojačati – napisao je tada.

 

Međutim, nije trebalo dugo da se predomisli. Tada se oglasila i starleta Selest Brajt, a samo nekoliko meseci kasnije na pomolu je novi skandal.

 

Inače, Nejmar i Bruna Bjankardi su u aprilu objavili da čekaju prvo dete. Par je počeo da izlazi pre dve godine, a on ima 12-godišnjeg sina Davija Luku iz prethodne veze sa devojkom Karolinom Dantas.

 

Bonus video:

 

Kako su se zabavljali Nole i Nejmar?

 

 

makonda-tracker