nova romansa?

Dok joj je muž u zatvoru, fudbaler uživa u njenim provokativnim snimcima: Ko je lepotica koja je opčinila Nejmara?

0

Nedavno su kružile glasine o tome da Nejmar može da vara, ali uz posebne uslove 

Nejmar uživa u snimcima zanosne pevačice
Nejmar uživa u snimcima zanosne pevačicefoto: Instagram / neymarjr

Čuveni fudbaler Nejmar uživa u ljubavi sa Brunom Bjankardi, koja je u drugom stanju i čeka njeno prvo, a njegovo drugo dete. Nedavno su mogle da se čuju glasine da fudbaler vara svoju trudnu verenicu, ali on ovo nije niti demantovao niti potvrdio.

 

Tada je ceo svet bio zabezeknut njegovim objavama na društvenim mrežama, a u javnosti se govorilo i o tome da on ima dogovor sa Brunom o tome pod kojim uslovima može da bude sa drugim ženama.

 

Sada su se pojavile nove glasine koje nagoveštavaju moguću vezu između Nejmara i pevačice, Nati Nataše.

 

 

Glasine su dobile na značaju još više nakon što je Nejmar podelio na svom Instagram profilu videu u kojem se vidi da uživa dok gleda novi spot lepe Nati Nataše koja je u njemu veoma oskudno odevena.

 

Ovo je navelo mnoge da poveruju da među njima ima i nešto više od pukog druženja, a Nati je pre izvesnog vremena sinu svog supruga, Rafi Pine, omogućila da ode na fudbalsku utakmicu na kojoj su igrali Nejmar i Lionel Mesi. 

 

Možda je još tada postojala neka privlačnost između fudbalera i pevačice, a da li će ovo biti još jedna avantura poznatog sportiste ostaje nam da vidimo. 

 

Da li Nejmar ima novu devojku?
Da li Nejmar ima novu devojku?foto: Instagram / neymarjr

 

Nejmar je često bio u centru pažnje, kako zbog fantastičnog umeća u fudbalu tako i zbog veza sa poznatim lepoticama i pevačicama. 

 

Ono što je takođe zanimljivo jeste činjenica da je Nati u braku sa poznatim muzičkim producentom i preduzetnikom Rafom Pinom, koji je osnivač i izvršni direktor Pina Records- a, jedne od najuspešnijih izdavačkih kuća u Portoriku.

 

On poseduje i nekoliko preduzeća, uključujući liniju odeće, asortiman parfema i restoran.

 

 

Pina je aktivan filantrop i donirao je milione dolara dobrotvornim ima sina.

 

 2022. godine Pina je optužen za nedozvoljeno posedovanje oružja i osuđen na 41 mesec zatvora i tri godine puštanja na slobodu pod nadzorom.

 

On trenutno služi kaznu u saveznom zatvoru u Portoriku. Za to vreme, čini se da njegova supruga vredno radi na novim pesmama, a da li će ovo biti početak nove romanse ili je ipak u pitanju samo glasina ostaje nam da vidimo. 

 

Bonus video:

 

Kako su se jednom prilikom Novak Đoković i Nejmar zabavili na ulicama Montekarla pogledajte u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker