(foto)

Njegova mama — PRELEPA BALERINA! Znate li kako je u mladosti izgledala Srđanova mama i prva supruga Bore Todorovića?

0

Mama Srđana Todorovića i velika ljubav Bore Todoorića bila je čuvena jugoslovenska balerina.

srđan i bora todorović važe za jedne od najčuvenijih očeva i sinova na domaćoj javnoj sceni
srđan i bora todorović važe za jedne od najčuvenijih očeva i sinova na domaćoj javnoj scenifoto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Čuveni glumac Srđan Žika Todorović ostvario je velike uspehe na domaćoj javnoj sceni, a osim neospornog talenta, on zaista ima i neverovatne gene, sudeći po tome iz kakve porodice potiče.

 

Njegov otac bio je slavni glumac Bora Todorović, a rođena tetka ništa manje čuvena Mira Stupica.

 

Ipak, Srđan, poznat i po nadimku Žika, definitivno je uspeo da "izađe" iz njihove senke, a retko ko ne zna barem jednu njegovu repliku iz filmova po kojima je prepoznatljiv.

 

Međutim, mnogi ne znaju da je u bivšoj Jugoslaviji i njegova mama bila čuvena, a svojevremeno je u pitanju bila jedna od najlepših žena u zemlji.

 

Srđanova mama Snežana Matić bila je naša proslavljena balerina, a Srđan povremeno na društvenim mrežama deli momente sa mamom i ne propušta priliku da joj čestita rođendan, ali i priseća se uspomena.

 

srđan žika todorović potiče iz neverovatne glumačke porodice
srđan žika todorović potiče iz neverovatne glumačke porodicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

― Moja mama i ja, u holu Ateljea 212, ćaskamo dok čekamo da Bora primi Dobričin prsten 2006. godine ― napisao je glumac u opisu jedne od svojih fotografija s mamom.

 

 

Ipak, malo ko se seća kako je Snežana izgledala u mladosti, a bila je lepotica bez premca. Na Fejsbuku je svojevremeno isplivala jedna njihova stara fotografija, iz perioda kada je Srđan bio dečak.

 

 

Na njoj vidimo široko nasmejanog Boru Todorovića i Srđana kao dečaka, a tu je Žikina majka i Borina supruga Snežana Matić, čuvena jugoslovenska balerina.

 

Podsetimo, nakon kraha braka sa Srđanovom majkom, glumac je po drugi put uplovio u zajednicu sa izabranicom Karolinom Kilka Todorović, a sa njom je dobio dve ćerke, Taru i Danu.

 

Tokom jednog intervuja govorio je o najsrećnijim trenucima u životu, a tu je izdvojio rađanje svoje dece.

 

čuveni bora todorović kao najsrećnije momente u svom životu svojevremeno je izdvojio rađanje svoje dece
čuveni bora todorović kao najsrećnije momente u svom životu svojevremeno je izdvojio rađanje svoje decefoto: Damir Dervišagić

Svakako rađanje dece Srđana, Dane i Tare. Možda je banalan odgovor, ali to je činjenica. Bilo je dosta srećnih trenutaka i nemam pravo da kažem da sam nezadovoljan svojim životom. Živeo sam i živim jedan lep i pun život, uspešan na sceni, a i privatno.

 

Bonus video

Šta je Žika Todorović naučio na snimanju filma "Bal na vodi"?

 

makonda-tracker