(fotO)

VITKA, prelepa i tatin ponos: Ćerka Saše Matića izrasla je možda i u NAJVEĆU LEPOTICU među decom poznatih

0

Saša Matić je sa suprugom Anđelijom i ćerkom Tarom uveličao slavlje najmlađe ćerke Ace Pejovića u Beogradu

saša matić sa suprugom anđelijom na rođendanu ive pejović
saša matić sa suprugom anđelijom na rođendanu ive pejovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

PevačAco Pejović juče je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

Porodica Pejović nije štedela kada je u pitanju ovaj divan povod za slavlje, pa su okupili na rođendanskoj žurki poznate ličnosti iz sveta estrade, politike i sporta, a tu su se našli Aleksandra Prijović s ostatkom porodice Živojinović, kao i Ivica Dačić sa ženom i ćerkom i mnogi drugi...

 

 

Na spisku zvanica našla su se velika imena estrade, a među njima i Pejovićev kolega Saša Matić, koji se pojavio u društvu supruge Anđelije i ćerke Tare, koja je izrasla u pravu lepoticu.

 

Mada Saša i Anđelija imaju dve prelepe ćerke, ovog puta je s roditeljima na proslavu došla samo mlađa Tara i plenila je lepotom. Očigledno je da je izrasla u prelepu devojku, a za Ivin rođendan ponela je mladalačku usku, crnu mini-haljinu sa golim ramenima, koja je istakla i njene duge i vitke noge.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepa Sašina ćerka ne voli da se eksponira javno, ali nema sumnje da će se za nju tek čuti, a Sale ne krije koliko voli svoje devojke.

 

— Zaista sam ponosan na svoju porodicu i ćerke. Ponosan sam na to što su vredne i što ispunjavaju odlučno sve obaveze koje jedne tinejdžerke imaju.

 

saša i anđelija matić sa ćerkom na proslavi rođendana ive pejović
saša i anđelija matić sa ćerkom na proslavi rođendana ive pejovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video

Saša Matić napravio veče za pamćenje

 

makonda-tracker