ČESTITAMO

Ćerka Ace Pejovića proslavila 18. rođendan: Pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Iva, nasledica našeg poznatog pevača

1

Veliki dan je danas u porodici Pejović - Iva je od danas punoletni građanin naše zemlje 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ćerka našeg poznatog pevača Ace Pejovića, Iva Pejović napunila je osamnaest godina i tu priliku pevač je iskoristio kako bi upriličio veliku proslavu u poznatom beogradskom hotelu. 

 

Lepa Iva pojavila se u društvu svoje sestre, koja je tokom cele večeri nije napustila ni na trenutak. Njih dve su u hotel stigle među prvima kako bi dočekale druge goste. 

 

Od sada porodica Pejović ima još jednog člana porodice koji je punoletan, a pevač često ne može da sakrije sreću što je uspeo da pored blistave karijere izgradi i stabilnu porodicu.

 

 

On često zna u medijima da kaže da je njegova supruga stub porodice i da je ona zaslužna za to što su njihove ćerke danas prave lavice i pre svega dobri ljudi. 

 

Zbog toga joj je čak posvetio i pesmu. Najstarija Magdalena završila je FON; srednja Marija prošle godine diplomirala je medicinu sa najvišim ocenama, a nema sumnje da će fakultetsku diplomu steći i najmlađa Iva.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja zahvalni smo Bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram priznati da smo uradili sjajan roditeljski posao – kaže Aco Pejović, koji je u skladnom braku skoro tri decenije.

 

Bonus video:

 

Aco Pejović na koncertu Saše Matića

 

 

 

makonda-tracker