uspomena iz mlađih dana

Imao je dužu kosu, bio PRELEP, ali ga mnogi neće prepoznati: Znate li kako je Aco Pejović izgledao kao mladić?

0

Aco Pejović i danas važi za jednog od najvećih šmekera među pevačima, ali u mladosti je bio lepotan bez premca

aco pejović je u mladosti bio prelep momak, s nešto dužom kosom nego što bismo očekivali
aco pejović je u mladosti bio prelep momak, s nešto dužom kosom nego što bismo očekivalifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevač Aco Pejović i dan-danas važi za jednog od najšarmantnijih muškaraca na estradi, kao i za velikog šmekera.

 

Ipak, njegovo srce već decenijama je zauzeto, a pevač je u srećnom braku sa suprugom Biljanoms kojom je zasnovao veliku i srećnu porodicu i ima tri ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu.

 

Uopšteno, Acina karijera puna je hitova, a u isto vreme je uspeo da održi sklad u porodici, dok privatni život gotovo nikada ne eksponira javno, pa mnogi ne znaju da je imao veoma traumatične periode koje je prebrodio.

 

Kako je jednom prilikom govorio, već od malena je pokazivao veliki talenat i interesovanja za muziku, a upravo to su prepoznali njegovi roditelji koji su ga upisali u muzičku školu. Međutim, jedina opcija je bila da u Podgorici ide u školu jer u Prepolju to tada nije bilo moguće.

 

Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike — ispričao je Aco jednom prilikom.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

— Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: ”Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš” — ispričao je Aco u emisiji ”Iz profila”.

 

S druge strane, malo ko zna kako je Aco izgledao kao dečak, ali zato je sada isplivala jedna njegova fotografija iz mladićkih dana. Kao mlad momak, imao je dužu crnu kosu nego što bismo očekivali, ali bio je prelep.

 

Ovako je Aco izgledao kao momak:

 

Bonus video

Aco Pejović na koncertu Saše Matića

 

 

makonda-tracker