prelepo

Sanja u crnoj, Andrea u crvenoj haljini: Supruga i ćerka Ivice Dačića BLISTALE SU na 18. rođendanu Ive Pejović

0

Ivica Dačić došao je sa suprugom Sanjom i ćerkom Andreom na rođendan Ive Pejović, a one su očarale Beograd izdanjima

ivica dačić sa ženom i ćerkom na rođendanu ćerke ace pejovića
ivica dačić sa ženom i ćerkom na rođendanu ćerke ace pejovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Aco Pejović juče je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

Na velikom slavlju porodice Pejović okupile su se brojne poznate ličnosti, među njima i kuma Aleksandra Prijović, kao i cela porodica Živojinović, zatim i Peđa Mijatović sa suprugom, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Saša Popović i Suzana Jovanović, Aca Lukas s novom devojkom...

 

Tu su se našli i srpski političar Ivica Dačić sa suprugom Sanjom i ćerkom Andreom, a kako se retko pojavljuje u javnosti s njima dvema, ne čudi što su privukli svu pažnju.

 

Predsednik Skupštine Srbije stigao je ruku pod ruku sa prelepom suprugom i ćerkom, a posebno zapažena bila je mlada Andrea.

 

Ovog puta događaj je bio lep povod za druženje i zabavu, pa je Andrea obukla trendi slip haljinu u crvenoj boji, koja je istakla u prvi plan njenu mladost i lepotu.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

S druge strane, Sanja Dačić je ponela crnu haljinu koja je istakla njene obline, a ukombinovala ju je s ljubičastim cipelama i ogrtačem s floralnim motivima, na kom dominira takođe ljubičasta boja...

 

ivica dačić stigao na rođendan ive pejović u durštvu supruge sanje i ćerke andree
ivica dačić stigao na rođendan ive pejović u durštvu supruge sanje i ćerke andreefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Andrea je tek odnedavno krenula s tatom da se pojavljuje na javnim skupovima, što je Dačić posebno emotivno doživeo, napisavši svojevremeno u opisu zajedničke fotografije: "Proletelo vreme, a ona stasala da ide sa tatom na kulturne i diplomatske događaje, moja Andrea".

 

Što se tiče Sanje, ona ne voli da se javno eksponira, a suprug o njoj priča u superlativima.

 

— Oženio sam kada nisam bio na toliko visokom položaju. Oženio sam se 1993. godine, 26 godina sam u braku, pa to je uspeh — rekao je Dačić pre par godina u jednoj emisiji.

 

ivica i sanja dačić
ivica i sanja dačićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako je Dačić jednom prilikom istakao, i njegova supruga Sanja i on su prilično tradicionalni, a najviše cene vreme koje provode zajedno.


I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica poneli smo veru da se i najveći izazovi mogu rešiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najlepši trenuci kada smo zajedno. Greši svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu decu — izjavio je Dačić u intervjuu za Hello.

 

I ne čudi što je Ivica Dačić ovako ponosan na svoje devojke!

 

Bonus video

Ivica Dačić "protiv" Danice Crnogorčević

 

makonda-tracker