godine ljubavi

Romantičniju priču o venčanju nećete čuti: Jedna od najlepših srpskih voditeljki SIJA pored supruga u svakoj prilici

17

Prelepa TV zvezda juče je bila među najzapaženijima na proslavi rođendana ćerke Aca Pejovića, gde je stigla u društvu supruga Veljka

Veljko i Aleksandar Gudelj na proslavi 18. rođendana najmlađe ćerke Aca Pejovića
Veljko i Aleksandar Gudelj na proslavi 18. rođendana najmlađe ćerke Aca Pejovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na jučerašnjoj proslavi 18. rođendana ćerke Aca Pejovića videli smo mnogo poznatih ličnosti, a među njima je bila i šarmantna voditeljka, u društvu supruga

 

Pevač Aco Pejović i njegova porodica juče su u jednom luksuznom beogradskom hotelu organizovali veliko slavlje.


Pejovići su upriličili proslavu 18. rođendana svoje najmlađe članice Ive, a na proslavi je bilo mnogo poznatih ličnosti iz sveta muzike, politike, sporta...


Što se tiče estrade, najzapaženija je bila pevačica Aleksandra Prijović, a bili su tu još i Saša Matić, Ivica Dačić, Branko Ružić, Saša Popović, Dejan Tomašević sa suprugom Jelenom, Predrag Peđa Mijatović sa suprugom Anetom i mnogi, mnogi drugi.

 

Što se tiče TV lica, jedna od onih koje su privukle najviše pažnje bila je voditeljka Aleksandra Gudelj, koja je izgledala vrlo šik u mini-haljini roze boje, inspirisanoj stilom osamdesetih. Jedna od najlepših žena srpske televizije stigla je u društvu supruga Veljka, koji je takođe bio veoma elegantan, u kariranom sakou i plavoj košulji.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Aleksandra i biznismen Veljko Gudelj su godinama u skladnom braku, a roditelji su troje dece: Milijana, Damjana i Emilije. Kako je voditeljka istakla jednom prilikom, uvek želela veliku porodicu, kojoj će moći da kuva i eksperimentiše u kuhinji.


Uvek sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu i da ću s ljubavlju za nju pripremati hranu, kombinovati začine i birati recepte. Tako su radile moja mama i baka. Suprug i sinovi su pravi gurmani, meni je to drago. Stariji sin odmah posle škole zove da pita šta ima za ručak, a čak i moj suprug zove s poslovnog puta da vidi šta li sam napravila – ispričala je ona svojevremeno za Gloriju.

 

Veljko i Aleksandra Gudelj na venčanju sina Radiše Trajkovića Đanija
Veljko i Aleksandra Gudelj na venčanju sina Radiše Trajkovića Đanijafoto: M.M./ATAImages

Malo je poznato da se par venčao u Africi, a potom je u Srbjii orgaizovao crkveno venčanje.


Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo – istakla je Aleksandra.


Kako je istakla, baš nedugo pre toga su se na svoju godišnjicu braka prisećali svog prelepog afričkog venčanja i setili simboličnog trenutka koji će pamtiti zauvek.

 

Veljko i Aleksandra Gudelj na dodeli Elle nagrada pre nekoliko godina
Veljko i Aleksandra Gudelj na dodeli Elle nagrada pre nekoliko godinafoto: Dragana Udovičić

Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju – ispričala je voditeljka.

 

BONUS VIDEO

Verica Rakočević u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker