"prihvatila je mog bolesnog sina"

Lepa, obrazovana, bila je tu u NAJBOLNIJEM TRENUTKU: Kad se Peđa Mijatović juče pojavio sa suprugom, svi su zastali

0

Supruga legendarnog fudbalera je žena s mnogo kvaliteta, a slavni sportista ističe da je Aneta "sve što jedan muškarac može da poželi".

Predrag Mijatović sa suprugom Anetom na proslavi 18. rođendana Ive Pejović, ćerke pevača Aca Pejovića
Predrag Mijatović sa suprugom Anetom na proslavi 18. rođendana Ive Pejović, ćerke pevača Aca Pejovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Aco Pejović juče je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.


Veliko slavlje okupilo je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta politike, muzike i sporta, a među najzapažnijima su bile pevačica Aleksandra Prijović, inače kuma čuvenog pevača, zatim porodica Živojinović, Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Ivica Dačić i Branko Ružić s porodicama, Ana Bekuta, Aca Lukas s novom devojkom, Snežana Đurišić s partnerom Vanjom Miloševićem i mnogi, mnogi drugi.


Što se tiče sportista, slavlju je prisustvovao bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom Jelenom, kao i nekadašnji fudbaler Predrag Peđa Mijatović sa svojom izabranicom Anetom.

 

Slavni sportista došao je odeven u elegantno crno odelo i belu košulju, a njegova supruga izgledala je božanstveno u crnom kombinezonu s prorezom.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Peđa i Aneta Mijatović su u skladnom braku već 23 godine, a iako zgodnog Crnogorca ne viđamo često na gradskim događajima i proslavama, kad god se pojavi – on je u pratnji svoje supruge.


Kako su svojevremeno pisali mediji, Mijatović je ženu svog života upoznao u Kotoru, a navodno su neko vreme bili u vezi na daljinu, posle čega su rešili da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav. Sudbonosno "da" izgovorili su 2000. godine, najpre sklopivši građanski brak, a potom i na tradicionalnoj crkvenoj ceremoniji.


Supruga Peđe Mijatovića se, inače, ranije bavila modelingom, a danas je dizajnerka enterijera. Uz to, ona govori pet jezika i diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu.

 

Predrag Mijatović sa suprugom Anetom
Predrag Mijatović sa suprugom Anetomfoto: Damir Dervišagić

Ovaj skladni par ima veliku porodicu, a zajedno su dobili tri ćerke: Nađu, Ninu i Lolu, dok je bivši fudbaler u braku s Elenom Karaman dobio i sina Luku, kao i Andreja, koji je preminuo 2009. godine. Kako se tada pisalo, Aneta je bila uz supruga u najtežim životnim trenucima i davala sve od sebe da mu ublaži bol.


Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku – istakao je Mijatović u jednom od retkih intevjua u kojima je pričao o privatnom životu.


Kako je istakao, supruga je njegovog pokojnog sina volela kao rođeno dete, a kod njega samog je prihvatila i neke manje lepe stvari.


Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila – rekao je sportista.

 

Predrag Peđa Mijatović jedan je od najpopularnijih sportista na našim prostorima
Predrag Peđa Mijatović jedan je od najpopularnijih sportista na našim prostorimafoto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

 

Mnogo je lepih reči slavni fudbaler rekao o svojoj životnoj saputnici, a jednom prilikom je istakao da je ona njegova bolja polovina.

 

 Mnogo je teško živeti sa nekim kao što sam ja, ali Aneta je našla recept koji funkcioniše. Ona je sve što jedan muškarac može da poželi, jaka, hrabra, inteligentna, žena koja u svakom trenutku zna kako da posavetuje svog čoveka i pomogne mu da donese pravu odluku. Ona je ne samo moja lepša, već i bolja polovina   rekao je jednom prilikom za Hello Mijatović.

 

 

makonda-tracker