simpatično

ISTOPIĆETE SE! Princ Hari podelio šta to njegov sin želi da bude kad odraste

0

Princ Hari je bio iskren u novom dokumentarcu Heart of Invictus, pa podelio nepoznate detalje

foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia
foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

Princ Hari otvorio je dušu u novom Netfliksovom dokumentarcu, Heart of Invictus, koji je emitovan u sredu, pa progovrio o tome kako se nosio s teškim životnim nemirima i stresovima, vezanim za smrt majke Dajane, vremenom provedenim u vojsci, te kako je sve to imalo uticaja na njegovo mentalno zdravlje.

 

U dokumentarcu se mogu videti snimci mladog Harija koji odaje počast svojoj majci u Kensingtonskoj palati.

 

— Izgubiti mamu u tako mladoj dobi, to je trauma koju sam doživeo, a koje zapravo nikad nisam bio svestan. Nikad se o tome nije razgovaralo, nisam baš pričao o tome, i potisnuo sam to kao što bi većina mladih uradila. Onda kada je sve isparilo, osećao sam se izgubljeno, ali sam kasnije otupeo.

 

princ hari i megan markl imaju dvoje dece, arčija i lilibet
princ hari i megan markl imaju dvoje dece, arčija i lilibetfoto: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Međutim, pored ovih teških tema, Hari je progovorio i simpatičnim razgovorima koje vodi sa svojim sinom Arčijem, pa otkrio šta bi ovaj slatki četvorogodišnjak voleo da bude kad poraste.

 

— Kada pričam sa svojim sinom Arčijem oko toga šta bi voleo da bude kad poraste, neki dan kaže da bi hteo da bude astronaut, a neki dan pilot. Ono što ga stalno podsećam jeste da, šta god da postane kad poraste, najvažniji je njegov karakter. Ništa ne bi njegovu mamu i mene učinilo ponosnijima.

 

 

Bonus video

Duška Jovanić o princu Hariju

 

makonda-tracker