ostaće nekoliko dana

Stiže BEZ Megan, nema nameru da vidi OCA i BRATA, ali OVE dve dame SVAKAKO: Evo kada Hari dolazi u Veliku Britaniju!

0

Princ Hari uskoro stiže u Veliku Britaniju.

Princ Hari će odmah iz Velike Britanije otići u Dizeldorf gde će se sastati sa Megan na Invictus game.
Princ Hari će odmah iz Velike Britanije otići u Dizeldorf gde će se sastati sa Megan na Invictus game.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Dugo se već spekuliše kada će princ Hari ponovo posetiti Veliku Britaniju, kao i da li je kralj Čarls III već ugovorio sastanak sa svojim mlađim sinom.

 

Međutim, kako prenosi Daily Mail, princ Hari ne planira da se vidi ni sa kraljem Čarlsom niti sa princom Vilijamom kada dođe u Veliku Britaniju uoči prve godišnjice smrti kraljice Elizabete (kraljica je preminula 8. septembra prošle godine, prim. aut).

 

Isto tako, britanski mediji prenose da će doći sam i bez supruge Megan Markl.

 

Naime, vojvoda od Saseksa će iz Kalifornije doleteti u London kako bi se pojavio na događaju dobrotvorne organizacije WellChild, koja vrednuje dostignuća i otpornost mladih teško obolelih osnova.

Ceremonija dodele nagrada održaće se samo dan pre prve godišnjice smrti kraljice Elizabete 8. septembra, ali princ "nema nameru" da vidi svog brata ili oca tokom njegovog boravka, kažu upućeni.


Iako izvori dodaju da bi ovaj potresan datum kada su ostali bez kraljice Elizabete bio dobar da se "izmire svoje nesuglasice" i znak "sećanja na pokojnu kraljicu", oni tvrde da su odnosi između vojvode, oca i brata duboko uništeni.

 

Britanska kraljevska porodica leto tradicionalno provodi u dvorcu Balmoralu u Škotskoj, a princ Hari nema nameru da je poseti, već će nekoliko dana kasnije, odleteti u Dizeldorf na Invictus game

 

Tamo će se sastati sa svojom suprugom Megan Markl koja neće svraćati u Veliku Britaniju, već će pravo iz Kalifornije odleteti u Dizeldorf, prenosi britanski Telegraph.

Princ Hari moraće da traži odobrenje da boravi na nekom od kraljevskih imanje ili će morati da pronađe hotel.
Princ Hari moraće da traži odobrenje da boravi na nekom od kraljevskih imanje ili će morati da pronađe hotel.foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Dobro obavešteni izvori su nagovestili da, iako princ Hari neće videti Vilijama ili Čarlsa, mogao bi da pronađe vremena da vidi svoje rođake, princezu Beatris i princezu Judžin sa kojima je ostao blizak. 

 

Dok boravi u Velikoj Britaniji, vojvoda će morati ili da zatraži da ostane u stanu na jednom od kraljevskih imanja, kao što je Vindzor ili da pronađe hotel ili prijatelje kod kojih će ostati, pošto je ranije ove godine iseljen iz Frogmor kotidža.

 

Poslednji put, princ Hari, Vilijam i kralj Čarls su zajedno viđeni na krunisanju kralja 6. maja, ali je vojvoda od Saseksa odleteo kući odmah nakon ceremonije.

 

S druge strane, braća Vilijam i Hari su poslednji put viđeni zajedno sa svojim suprugama tokom šetnje ispred zamka Vindzor posle kraljičine sahrane u septembru. 

 

BONUS VIDEO

 

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

 

 

makonda-tracker