ispunjavaju joj se snovi

Megan Markl jednim potezom MATIRALA kraljevsku porodicu: Sad je kraj - nemaju više nikakvu moć nad njom

1

Kad sprovede svoj novi plan u delo moćiće da kaže "ZBOGOM" svim ograničenjima 

Megan Markl otvara novi Instagram profil
Megan Markl otvara novi Instagram profil foto: EPA/NEIL HALL

Glumica i supruga princa Harija, Megan Markl planira da nastavi da gradi glumačku karijeru i ne želi da je u tome koči niko i ništa. To podrazumeva i korišćenje društvenih mreža, koja joj je kao članici kraljevske porodice do sada bilo ograničeno.

 

Upravo to je razlog zbog kojeg Megan planira da otvoriti novi Instagram profil, koji će biti potpuno otvoren i koji će joj pomoći da u potpunosti zaboraviti na ograničenja koje joj je nametala britanska kruna.

 

Megan Markl, supruga princa Harija, odlučna je da vrati kontrolu nad svojim životom i strastima. Strani mediji su otkrili da je deo njenog plana za razvoj karijere i otvaranje novih naloga na društvenim mrežama, što je izazvalo veliko uzbuđenje među hiljadama njenih fanova.

 

 

Prema izvorima iz međunarodne štampe, Meghan Markle radi na stvaranju novog Instagram profila koji ima za cilj da formira zajednicu pratilaca posvećenih tome da je prate u svim njenim projektima.

 

Profil nosi ime @meghan i iako već ima bazu pratilaca, još uvek nije aktiviran.

Umesto da oživi svoj stari profil „Tig“, Megan Markl je odlučila da otvori svoj lični nalog na kome će podeliti najvažnije detalje svog života i radnih projekata koje ima na umu.

 

To znači da će, pored naloga koji deli sa Harijem, Megan upravljati sopstvenom onlajn platformom sa namerom da se gradi svoju glumačku karijeru. 

 

Megan gradi novu karijeru, a Instagram je samo deo priče koju želi da izgradi
Megan gradi novu karijeru, a Instagram je samo deo priče koju želi da izgradi foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Strategija Megan Markl je da se fokusira na monetizaciju njenog imena nezavisno od britanske krune.


Prateći druge uticajne ličnosti, vojvotkinja od Saseksa planira da izgradi uticaj na društvene mreže, koristeći svoju ogromnu privlačnost za partnerstvo sa prestižnim brendovima.

 

Najavljeno je da je Megan u procesu finalizacije ugovora sa Cartier-om, poznatom juvelirskom firmom, uprkos mogućim zabrinutostima brenda u vezi sa njenim odnosom sa kraljevskom porodicom.

 

Kad napravi novi nalog na društvenim mrežama više neće zavisiti od kraljevske porodice
Kad napravi novi nalog na društvenim mrežama više neće zavisiti od kraljevske porodice foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

 

Stručnjaci sugerišu da je vojvotkinja u novoj fazi svog života, nastojeći da napusti sve što je vezuje za kraljevsku porodicu.

 

Pored povratka glumi i čestih javnih pojavljivanja uz princa Harija, Megan želi da postane megazvezda društvenih medija.

 

Bonus video:

 

Zašto je BBC povukao podkast o Megan Markl?

 

makonda-tracker