talentovana i lepa

Majka joj je igrala u filmu "Davitelj protiv davitelja": Znate li koja poznata glumica je snaja Lazara Ristovskog?

0

Od malih nogu je pokazivala dar za glumi, a taj veliki san joj se i ispunio 

Danica i Lazar Ristovski imaju snaju koja je takođe glumica
Danica i Lazar Ristovski imaju snaju koja je takođe glumica foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznati glumački par, Danica i Lazar Ristovski imaju dva sina Petra i Jovana. Njih dvojica su odrasli ljudi koji imaju svoje porodice i koji se trude da svoj privatni život zadrže dalje od očiju javnosti. 

 

Porodica Ristovski je krajem septembra 2021. godine postala brojnija za jednog člana, malenog Bogdana. Mlađi sin Lazara i Danice, Jovan Ristovski, dobio je prvog sina sa suprugom Ljiljanom, a ponosni baka i deka nisu krili sreću zbog nove životne uloge.

 

Kada je u pitanju drug sin Lazara Ristovskog i Danice, Petar Ristovski, i on je takođe oformio svoju porodicu i to sa devojkom koja potiče iz ugledne porodice. 

Petar je jednom prilikom otkrio kako u trenutku kada su počeli da izlaze nije znao da se njihovi roditelji poznaju, za razliku od Teodore.

 

 

Inače, Teodora i Petar su se upoznali na Akademiji, gde ih je zbližila umetnost, a on ju je pozvao da ona igra u njegovom studenstkom filmu. Venčanje su priredili na reci, na jednom splavu u Beogradu, krajem avgusta pre 13 godina.

 

Teodorina majka je Draga Živanović, koju svi pamte iz filma "Davitelj protiv davitelja", dok je otac violončelista Tešman Živanović.

 

Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu "Belo odelo", potom i u predstavi "Svakodnevno pozorište" u kojoj je igrala Danica. Sve se to se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali - ispričala je Teodora, pa je dodala:

 

 

- Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi – rekla je ranije za "Gloriju" Teodora koja je bila veoma uzbuđena kad je zvanično upoznala Danicu i Lazara, dok Petar prvi susret s njenim roditeljima pamti kao veoma spontan i prijatan.

 

Svoje upoznavanje sa budućom taštom Petar je opisao ovako:

 

Prvo sam imao prilike da se nađem u društvu Teodorine majke, skuvala je sjajnu domaću kafu, a sa ocem sam se odmah prepoznao na liniji humora i pozitivnog stava prema životu. Brzo smo postali prijatelji - naglasio je on.

 

Bonus video:

 

Šta kaže Danica o saradnji sa svojim sinom?

 

 

makonda-tracker