preplavljen komentarima

SVAKI MIŠIĆ se ocrtava: Lazar Ristovski obnaženim fotografijama pokazao kako izgleda posle razvoda

6

Glumac Lazar Ristovski odlično izgleda za svoje godine, što je rešio da pokaže svima na društvenim mrežama

Lazar Ristovski (70) pokazao je kako izgleda na plaži
Lazar Ristovski (70) pokazao je kako izgleda na plažifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavni glumac Lazar Ristovski proslaviće 71. rođendan krajem godine, a sada je na Instagramu pokazao da može da se pohvali izuzetnom formom.


On je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde se često oglašava i deli fotografije, a sada je za kratko vreme objavio dve na kojima ponosno pokazuje svoje telo na pragu osme decenije.


On je najpre podelio jednu na kojoj ga vidimo bez majice, a našalio se da se potrudio da ispadne još mišićavije.


Priznajem, malo sam se napeo – napisao je glumac.

 


Ristovski je potom istu fotografiju s ovim opisom objavio kao Instagram Story, a zatim je podelio i snimak na kom ga vidimo na plaži.


Ko ima m**a, kupa se u januaru – poručio je glumac.

 

Lazar Ristovski pokazao kako izgleda na plaži
Lazar Ristovski pokazao kako izgleda na plažifoto: lazar.ristovski, Instagram

Njegovi obožavaoci na Instagramu različito su reagovali na objave Lazara Ristovskog, od komenatara poput "Super", "Faca bio, faca ostao", "Živ bio", a jedan pratilac našalio se da "sledeći put treba trezan da kači objave".


Podsetimo, Lazar Ristovski se nedavno razveo od glumice Danice Ristovski posle 42 godine braka.


Bračni par Ristovski, koji ima dvojicu sinova — Petra i Jovana — rešio je da stavi tačku na svoj zajednički život, a glumac je tada istakao da je "potrošena energija koja ih je držala zajedno".


Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno — objasnio je glumac.
 

 

makonda-tracker