da li ste znali?

"To urušava kvalitet, nismo pristali": Žarko Jokanović i Milica Milša otkrili pravi razlog napuštanja Igre sudbine

0

Nove epizode popularne serije Igra sudbine su počele, a u njoj nedostaje mnogo starih likova.

foto: Instagram
foto: Instagram

Vest da Milica Milša, koja je ujedno i glavna glumica, napušta seriju Igra sudbine, za kratko vreme je postala jedna od glavnih. Naime, njen suprug Žarko Jokanović više neće pisati scenario za pomenuti projekat, a ona je sa svojim koleginicama Danicom Ristovski i Mirom Banjac rešila da napusti seriju.

 

Milica i Žarko isprva nisu želeli da se oglašavaju o ovoj temi, pa su iskoristili slobodno vreme da se odmore u Egiptu, samo su jednom dali kratku izjavu iz koje se moglo zaključiti da je odlazak definitivan.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

 

Ovog puta, oni su za magazin Hello otkrili da nije u pitanju nikakav medijski trik i ispričali šta je razlog odlaska iz serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

- Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od Igre sudbine napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva. Žarko više ne piše Igru sudbine, a ja nikada više neću igrati Adu Kanački. Priča da ću se vratiti u seriju obična je podmetačina, koja ima za cilj da bude mamac za publiku koja voli taj lik. To se radi smišljeno, pa se šire dezinformacije - rekli su oni.

 

Milica i Žarko su prešli na drugu televiziju i zajedno sa Danicom Ristovski i Mirom Banjac rade na novom projektu Zakopane tajne od kog se očekuje da postane veliki televizijski hit.

 

 

makonda-tracker