blista

Prva VELIKA PROMENA posle razvoda – izgleda bar 10 godina mlađe! Nove fotografije Danice Ristovski ostavljaju bez reči

5

Harizmatična glumica i jedna od retkih dama Danica Ristovski odlučila je da promeni svoj izgled

Danica Ristovski jedna je od omiljenih domaćih glumica
Danica Ristovski jedna je od omiljenih domaćih glumicafoto: Dragana Udovičić

Glumica Danica Ristovski spada u najomiljenije dame naše javne scene, a publika je obožava u svakoj ulozi.


Najviše simpatija stekla je kao tetka Lila u seriji "Igra sudbine", gde je na duhovit način predstavila jednu beogradsku damu, što je ona i privatno.
Šarmantna glumica spada u žene domaće scene koje uvek oduševljavaju svojim izgledom, a tako je i sada, kada ima 67 godina i blista u svakoj prilici.


Otkako se početkom prošle godine rastala od kolege i supruga Lazara Ristovskog, s kojim je bila u vraku više od 40 godina, Danicu Ristovski nismo često viđali u javnosti, niti je davala mnogo izjava.

 

Lazar i Danica Ristovski proveli su zajedno više od četiri decenije
Lazar i Danica Ristovski proveli su zajedno više od četiri decenijefoto: Damir Dervišagić

Međutim, sada kada priprema novu seriju, ona je ponovo pred kamerama i izgleda lepše nego ikad!


Danica će biti deo ekipe serije "Zakopane tajne", u kojoj će igrati pored prijateljice i koleginice Milice Milše i glumca Danila Čelebića, a na druženju sa novinarima povodom početka snimanja pojavila se u novom izdanju.


Naime, harizmatična glumica je, nakon što je godinama imala dužu kosu, rešila da se ošiša na paž frizuru.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je večito trendi stil koji je poznat po tome što vizuelno podmlađuje, a Danica se opredelila za varijantu bez šiški, i to isfeniranu ravno.


Glumicu smo videli u kombinaciji crnih pantalona i džempera sa košuljom, a ona je bila odlično raspoložena i izgleda sjajno.

 

Podsetimo, početkom 2022. godine sve je iznenadila vest da se Danica i Lazar Ristovski razvode posle više od 40 godina ljubavi, a ona nije želela da komentariše novosti o svom životu.


To što je prošlo, za tim ne treba žaliti – rekla je glumica jednom prilikom. – Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti.

 

Danica Ristovski jedna je od omiljenih domaćih glumica
Danica Ristovski jedna je od omiljenih domaćih glumicafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Njen bivši suprug tada je u intervjuu za magazin Gloria saopštio da se rastao od Danice i istakao da će se Daničini i njegovi putevi u životu neminovno preplitati, kao i da za krah braka nije kriva treća osoba.


Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno – objasnio je glumac.

 

 

 

makonda-tracker