iskreno

Igraju u istoj seriji, ali... Sin otkrio u kakvim su odnosima Danica i Lazar Ristovski posle razvoda

0

Prvi put nakon što su se rastali, nekadašnji bračni par Ristovski našao se u istom projektu, a evo kako je to proteklo

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Domaća publika uskoro će moći da uživa u prvoj sezoni nove serije "Tunel", inspirisanoj istinitim događajima i situacijama u kojima se nalaze pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica, kao i njihova pregovaračka odeljenja.


Režiju serije potpisuje Petar Ristovski, inače sin nekadašnjeg para Lazara i Danice Ristovski, a zanimljivo je to što oboje igraju u ovom ostvarenju. To je ujedno njihova prva saradnja nakon razvoda, budući da su se početkom godine rastali nakon više od četiri decenije ljubavi.

 

Mnogi su se zato pitali kako će bivši supružnici funkcionisati i da li je na setu bilo mirno, a njihov sin Petar naglašava da sve protiče u savršenom redu.


Njih dvoje nisu imali zajedničkih scena, tako da se nisu ni sreli na snimanju. Žive jedan civilizovan život, bez obzira na taj razvod. Sve funkcioniše normalno, kao i pre. Brat i ja smo već odrasli, tako da tu nema nikakvih problema – naglasio je Petar Ristovski za Kurir.

 

Lazar Ristovski, Danica Ristovski, Petar Ristovski, Porodica Ristovski
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Lazar Ristovski je, pored toga što igra glavnu ulogu u seriji "Tunel" istovremeno i producent serije, a Petar ističe da su se rasprave na snimanjima uglavnom odvijale između njih dvojice.

 


Lazar i ja kad radimo smo u ratu, a čim se ugase kamere smo u ljubavi. Uvek su tu pitanja 'Zašto to mora ovako? Šta sad ne valja?'. Kako je stariji tanji je sa živcima i onda ne može puno puta da ponavlja, ali šta da radim, mene to ne zanima. Inače sam takav kad radim, a njega to posebno nervira, jer je to takva situacija u kojoj ne može da ode, već mora da ostane u prostoriji – iskren je reditelj.

 

1 / 6 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages


Ipak, s majkom ima znatno lakšu saradnju.

 

Danica još uvek ima živaca. Kao i svaka majka, za svoje dete bi sve učinila. Sa njom je lakše raditi i iskreno mislim da je to obostrano – kaže Petar.


Podsetimo, javnost je saznala za razvod Ristovskih kada je Lazar u jednom intervjuu početkom godine ispričao da je došao kraj njegovom braku s Danicom i ocenio ovu odluku kao zdravu i poštenu.


Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je glumac.

 

 

 

makonda-tracker