poznato je da obožava dior

Poručuju joj: MOŽEŠ SAMO DA SE NADAŠ! Trač da Megan Markl i Dior započinju saradnju pokrenut nakon njene OBMANE

0

Nakon što je Megan Markl uplovila u brojne poslovne poduhvate, neki se prekidaju vrlo brzo, za neke se šuška da će se prekinuti... Ali, šta je s modnom kućom Dior?

da li je megan markl želela saradnju s modnom kućom dior?
da li je megan markl želela saradnju s modnom kućom dior?foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Pre nekoliko dana, američki mediji javili su da je raskinut ugovor Megan Markl s kompanijom Spotify. Ipak, šuška se da se iza toga krije velika obmana vojvotkinje od Saseksa, koja je, navodno, lažirala svoje intervjue od potkastu Archetypes, te da je njen glas "naknadno" ubacivan, a da su same intervjue radili njeni zaposleni. 

 

Nakon toga, pročulo se da princ Hari i njegova supruga planiraju da preuzmu prezime Spenser, koje je nosila princeza Dajana, njegova majka, što je šokiralo kako Britance, tako i ostatak sveta. Jedna anketa u kojoj su Britance pitali šta misle o Megan nije pokazala povoljne rezultate, a nove vesti o njoj samo nastavljaju da se nižu.

 

Sada se pojavila i vest da bi Megan mogla potpisati ugovor s čuvenom modnom kućom Dior! Zaljubljenica u modu kakva je Megan sigurno bi oduševljena pristala da sarađuje s luksuznim francuskim brendom, ali ta priča, izgleda, ne pije vodu. 

 

megan markl obožava dior, ali ništa od saradnje s njima
megan markl obožava dior, ali ništa od saradnje s njimafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Možda zbog njenih poteza koji joj nisu doneli mnogo sreće u njenim poslovnim poduhvatima, raskid ugovora sa Spotify-em, ali i šuškanje da će im i Netfliks otkazati saradnju, ali čini se da Megan nema previše sreće u svojim kolaboracijama u poslednje vreme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Kada se pojavila glasina da će Megan udružiti snage s Diorom, portparol Saseksovih je ovo demantovao. Izvor iz Dior-a otkrio je da je tim francuske modne kuće bio istinski zbunjen kada se to pročulo.

 

megan je na venčanju nosila dior beauty šminku
megan je na venčanju nosila dior beauty šminkufoto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Sumnjamo da Megan to ne želi; ona je prilično odana Dioru, i nosi ovaj brend kad god stigne, kao i Hari. On je nosio upravo Diorovo odelo na očevom krunisanju, a vojvotkinja ga često nosi, pa je i na svom venčanju nosila šminku Dior Beauty. 

 

Mnogi antifanovi Megan Markl na društvenim mrežama likuju zbog toga što se pokazalo kao neistinito šuškanje da će uploviti u saradnju s kućom Dior, pa su joj poručili da može samo da se nada tome.

 

 

makonda-tracker