šuška se

"To je OPSESIJA koju je Megan prenela Hariju": Kejt Midlton i Vilijam odbeglom paru najviše zameraju istu stvar?

0

Od svih užasnih stvari koje su urađene i izgovorene, ovo navodno posebno teško pada princu Vilijamu i Kejt Midlton i navodno ovako objašnjavaju ponašanje princa Harija u poslednje vreme

Megan Markl, princ Hari, princ VIlijam i Kejt Midlton
Megan Markl, princ Hari, princ VIlijam i Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/STR

Koliko god princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, tvrdili da žude za mirom i privatnošću, celom svetu je odavno jasno da to nije sasvim tako.


Dokumentarni serijal koji su snimili za Netfliks, Harijeva autobiografija "Rezerva", emotivni intervju koji su dali Opri, bezbroj intervjua koji je Hari dao televizijama i Megan časopisima... Sve to ukazuje na to da im kamere i pažnja javnosti ipak ne smetaju koliko tvrde.


Do sad nismo imali priliku da čujemo zvanično šta o tome misli Harijev stariji brat princ Vilijam, niti snaha Kejt Midlton, a izvor blizak kraljevskom paru tvrdi da oni misle da je iza svega – opsesija novcem.

 

Štaviše, neimenovani izvor kaže za RadarOnline da princezu od Vejls Kejt Midlton "iritira ova opsesija".


Kako oni to vide, Meganina opsesija novcem se prenela na Harija – kaže anonimni izvor za pomenuti portal.


U njihovim očima Megan izgleda vrlo okupirano imidžom i novcem i oni misle da je to neukusno – dodao je.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ove vesti stižu nekoliko dana nakon što su do medija dospeli detalji sudske dokumentacije u kojoj princ Hari tvrdi da je njegov brat znao više nego što se čini o tome što su mediji u vlasništvu kompanije News Group Newspapers (NGN) Ruperta Murdoka prisluškivali poznate ličnosti i članove kraljevske porodice pre nekoliko godina.


Čini se da je moj brat znao mnogo više nego ja o hakovanju telefona, iako mi to nije rekao – rekao je princ Hari i otkrio da se Vilijam s pomenutom firmom nagodio.

 

On dalje navodi da je NGN "ipak izmirio njegovo potraživanje novca za ogromnu sumu" i primećuje da javnost nije bila upoznata s detaljima, "uz naizgled povoljan dogovor zauzvrat da sve prođe tiho", dodaje.


Kako kažu izvori bliski princu Vilijamu, od njegovog pomirenja s bratom nema ništa jer je sada potpuno izgubio poverenje u njega.


Vilijam više nikad neće verovati Hariju. Kako je samo mogao? Istina je da Vilijam sada apsolutno mrzi Harija i da mu nikad neće oprostiti štetu koju je naneo porodici – kaže izvor za The Daily Beast.

 

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, u jednoj emisiji na američkoj televiziji
Princ Hari, vojvoda od Saseksa, u jednoj emisiji na američkoj televizijifoto: CBS / Ferrari / Profimedia

Braća su kao mlađa bila veoma bliska, toliko da je nama koji smo ih tada poznavali neverovatno da su došli do toga da Hari otkriva poverljiva pravna rešenja svog brata  sa žaljenjem je konstatovao on.


Princ od Velsa i vojvoda od Saseksa će se pojaviti na krunisanju njihovog oca kralja Čarlsa III 6. maja, a dok će Vilijam biti u pratnji supruge Kejt, Harijeva izabranica Megan Markl će izostati.

 

 

 

makonda-tracker