zahuktava se

Baš kad pomislite da ne može gore – on ODE JOŠ NIŽE! Princ Hari pred krunisanje izneo nove optužbe na račun Vilijama

0

Dok se čeka njihov susret na krunisanju njihovog oca kralja Čarlsa, princ Hari ne prestaje s tihim ratom protiv brata princa Vilijama

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, i princ Vilijam od Velsa
Princ Hari, vojvoda od Saseksa, i princ Vilijam od Velsafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Dok čekamo krunisanje kralja Čarlsa, britanska kraljevska porodica ne miruje sa svojim otrovnim strelama koje šalju jedni drugima, pre svega odmetnuti princ Hari.

 

Prijatelj princa Vilijama navodno je izjavio za The Daily Beast da nema ništa od prestolonaslednikovog pomirenja s mlađim bratom princem Harijem.


Pre nekoliko dana, mediji su pisali da je princ Vilijam navodno "dobio ogromnu sumu novca" 2020. godine, u nagodbi s kompanijom News Group Newspapers (NGN), na čijem je čelu Rubert Murdok, zbog hakovanja telefona kako bi se prikupile informacije za tabloide. To tvrdi sam Hari.


Taman kad pomislite da ne može biti gore, bude – kaže neimenovani izvor blizak princu Vilijamu za The Daily Beast.

 

Ovo je Harijevo spaljivanje zemlje. Otkrivanjem tajni on sve spaljuje do temelja. Vrlo jasno da je do znanja Vilijamu da je njegova veza s njim završena – tvrdi ovaj navodni prijatelj princa od Velsa.


Kako je on istakao, iako su braća nekada bila najbolji prijatelji, sada je među njima svršeno, a Vilijam je izgubio sve poverenje u mlađeg brata.

 

Prinčevi Hari i Vilijam nekada su bili vrlo bliski
Prinčevi Hari i Vilijam nekada su bili vrlo bliskifoto: EPA / Andy Rain

Vilijam više nikad neće verovati Hariju. Kako je samo mogao? Istina je da Vilijam sada apsolutno mrzi Harija i da mu nikad neće oprostiti štetu koju je naneo porodici – kaže izvor. – Braća su kao mlađa bila veoma bliska, toliko da je nama koji smo ih tada poznavali neverovatno da su došli do toga da Hari otkriva poverljiva pravna rešenja svog brata.


U pitanju je inače skandal u kom je otkriveno da je pomenuta firma hakovala telefone poznatih ličnosti i članova britanske kraljevske porodice.


U sudskim dokumentima čiji su se detalji pojavili u medijima ove nedelje, princ Hari navodno tvrdi:


Čini se da je moj brat znao mnogo više nego ja o hakovanju telefona, iako mi to nije rekao.

 

Princ Vilijam od velsa i princ Hari, vojvoda od Saseksa
Princ Vilijam od velsa i princ Hari, vojvoda od Saseksafoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

On dalje navodi da je NGN "ipak izmirio njegovo potraživanje novca za ogromnu sumu" i primećuje da javnost nije bila upoznata s detaljima, "uz naizgled povoljan dogovor zauzvrat da sve prođe tiho", dodaje.


Pomenuta kompanija pokušava da argumentuje da je kasno da Hari pokrene tužbu protiv njih, a princ ne nudi objašnjenje zašto ranije nije podneo tužbu. Izvori bliski Vilijamu veruju da je Hari sve ovo izneo u javnost "iz inata", a navodno se i stariji princ oseća tako.

 

 

makonda-tracker