emotivno

Kejt Midlton progovorila o princezi Dajani! O njoj uvek mudro ćuti, ali sada nije mogla da sakrije emocije

0

Princeza od Velsa danas je dala veoma redak komentar o majci svog supruga, princezi Dajani.

Kejt Midlton i princ Vilijam danas su gostovali u Velsu.
Kejt Midlton i princ Vilijam danas su gostovali u Velsu.foto: Ben Birchall-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ i princeza do Velsa danas su bili u Velsu i dospeli su u žižu interesovanja kada su ručno isporučuli picu na parkingu tokom posete ragbi klubu "Dovlais" u Mertir Tidfilu radnicima gorskih spasilaca. 

 

Ranije tokom dana Vilijam, koji je pokrovitelj Gorskog spasavanja Engleske i Velsa, i Kejt su imali priliku da se uključe u aktivnosti obuke kao što su spuštanje, vežbe medicinske podrške i demonstracije spasavanja pasa tragača.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton danas je u Velsu između ostalog i razgovarala sa obožavaocima, pa je dala redak komentar o princezi Dajani i otkrila svoja osećanja.

Princeza od Velsa obično diskretno ćuti u vezi sa pokojnom majkom svog muža, ali dok je juče razgovarala sa ljudimau Mertir Tidfilu, iznela je neke dirljive primedbe.

 

Na konstataciju jednog kraljevskog obožavatelja o tome da nosi Dajanin verenički prsten, ona je potvrdila da je to „isti prsten“, dodajući da nije morala da ga prilagođava kako bi pristajala.

- I bio je potpuno iste veličine. Veoma je posebno. Kakva čast što mogu da ga nosim - rekla je Kejt

 

- Ali nažalost, nikad je nisam upoznala -

 

 

 

Ona je dodala da bi Dajana bila "sjajna baka", a na pitanje da li nedostaje porodici odgovorila je:

 

- Veoma. Porodici nedostaje svaki dan -

 

Podsetimo, princ Vilijam je 2010. godine Kejt poklonio verenički prsten koji ima cejlonski safir od 12 karata, a oko njega se nalazi 14 "halo" dijamanata, a koji je pre nje nosila princeza Dajana.

 

makonda-tracker