neočekivano

Kraljevstvo strepi, a šta će na ovo reći Kejt Midlton? Megan Markl jednim potezom razdrmala Britaniju

0

Sve oči kraljevske porodice ponovo su uprte u Megan Markl 

foto: Instagram / Megan Markl
foto: Instagram / Megan Markl

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da Megan Markl neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III i kraljice Kamile ona je ponovo našla način da pažnju javnosti privuče na sebe.


Ona je u video poruci koju je objavila na Internetu pokazala svoj novi izgled i nikom nije promakao jedan detalj - ona sada neverovatno podseća na Kejt Midlton. 

 

Megan je celom svetu prikazala svoju novu frizuru. Naime, ona je svoju tamnu kosu prošarala sa nešto svetlijim crvenkastim pramenovima. To smo po prvi put imali prilike da vidimo dok je u nedelju govorila na događaju koji je organizovao njen dobar prijatelj Misan Hariman. 

 

 

Osim nove boje bilo je primetno da je Megan išla na keratinsko ispravljanje kose, pa je ona ravno padala niz leđa. 

 

Pre nekoliko godina, kraljevska porodica je rekla da je njihova snaja Kejt Midlton (41) takođe koristi istu liniju.

 

Megan je blistala ovog puta, a zaglađena kosa sa crvenkastim pramenovima savršeno joj je pristajala. Ova frizura istakla je njen ten, a neupadljiva šmika prirodnu lepotu kojom se Megan diči.

 

 

Lepa vojvotkinja je na usnama imala neupadljiv ružičasti sjaj i diskretno rumenilo dok su joj smeđe oči bile istaknute blagim "zadimljenim" izgledom.

 

Megan Markl je nosila jednostavnu bež haljinu Brendona Maksvela bez rukava dok je govorila na Harimanom događaju iz svog doma u Kaliforniji.

 

- Naš sledeći govornik ima neuporedivo bolje oko za dobru fotografiju - rekla je Markl u govoru, pozdravljajući rad Harimana, koji je fotografisao princezu Lilibet (1) za njen rođendan prošle godine.

 

 

 

makonda-tracker