jedan detalj govori sve

Nosi Pikeov poklon i uživa sa poznatim voditeljem: Otkriveno kako Šakira provodi vreme nakon preseljenja u Majami

0

Pevačica Šakira je viđena kako obilazi kuće u Majamiju, jer želi da nađe stalni dom za nju i njene sinove, a jedan detalj je privukao veliku pažnju.

Šakira sa svojim bratom Toninom traži svoj novi dom u Majamiju.
Šakira sa svojim bratom Toninom traži svoj novi dom u Majamiju.foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkako su kolumbijska pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike raskinuli prošle godine, svaki njihov pokret se nalazi pod lupom javnosti.

 

Nakon niza iznošenja prljavog veša i dve osvetničke pesme koje je Šakira objavila, pevačica je odlučila da se iz Španije preseli u Majami sa svojim sinovima što njenom bivšem partneru i ocu njene dece uopšte nije bilo pravo.

 

Šakira je dugo odlagala konačan datum preseljenja zbog bolesti njenog oca, a kako su preneli mediji, onda je dva dana pre nego što se ukrcala u avion sa Milanom i Sašom javila Pikeu što je njega mnogo iznerviralo.

 

Fudbaler nije želeo da deca menjaju školu i mesto boravka pre kraja školske godine.

 

Međutim, pevačica je ipak otišla u Majami i sada se suočava sa novim izazovima.

Naime, osim što je zamolila medije da ne prate njenu decu do škole i svaki njihov korak beleže kamerama već da ih ostave na miru, kolumbijska zvezda sada ima i novi izazov pred sobom - da pronađe stalni dom za nju i njene sinove.

 

Njen svaki korak se prati i sada dok je u Majamiju, a ono što su nedavno zabeležili fotoreporteri izazvalo je dosta pažnje.

 

Kako navode mediji, pevačica je voljna da da više od 50 miliona dolara za novi dom na Floridi, pa je tako pre nekoliko dana obilazila kuće sa svojim bratom Toninom.

 

A jedan detalj je izazvao posebnu pažnju. U pitanju je Balenciaga torba koju je kako su naveli strani mediji, pevačica dobila od svog bivšeg partnera Pikea 2019. godine i to za Božić.

Šakira u Majamiju nosi torbu koju je dobila od Pikea?
Šakira u Majamiju nosi torbu koju je dobila od Pikea?foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

To je naravno pokrenule određene spekulacije i radoznalost budući da nije u dobrim odnosima sa Pikeom.

 

I to nije sve. Čini se da pevačica uživa u novom životu u Majamiju.

 

Naime, pre izvesnog vremena Šakira je uslikana na utakmici u Njujorku društvu voditelja emisije "The Voice" Karsonom Delijem, a svoju zajedničku sliku su objavili na društvenim mrežama.

O njihovom odnosu se za sada još uvek ne zna ništa detaljnije, a nijedno od njih se nije oglašavalo povodom raznih glasina koje kruže. 

 

makonda-tracker