saga se nastavlja

Svekrva OŠAMARILA Šakiru pred decom?! Otkriveni novi detalji porodične svađe koja se odavno pretvorila u SAPUNICU

0

Ne samo što je svekrva zabila nož u leđa pevačici nego je, kada su se suočile, navodno došlo i do fizičkog napada

Šakira i Monserat Bernabeu, Pikeova majka, na jednoj fudbalskoj utakmici
Šakira i Monserat Bernabeu, Pikeova majka, na jednoj fudbalskoj utakmicifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Rastanak kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea dostigao je odavno razmere najturbulentnije sapunice, a kako vreme prolazi isplivava sve više neprijatnih detalja.


Često se pisalo o lošem tretmanu koji je muzička zvezda imala u porodici bivšeg partnera, zbog kog se preselila u Barselonu, gde joj je jedina drugarica bila Pikeova majka. I ne samo što je provodila vreme uglavnom s njom nego Šakira i dan-danas živi tik pored svekrve Monserat Bernabeu.


Pored toga što su isplivali snimci na kojima vidimo da se Pikeova majka nije najlepše ponašala prema snahi, ona joj je zarila nož u leđa i kada je sinu i njegovoj ljubavnici Klari Čiji Marti ustupila jednu svoju kuću da se viđaju pevačici iza leđa.

 

Klara Čija Marti i Đerar Pike otvoreno uživaju u svojoj ljubavi
Klara Čija Marti i Đerar Pike otvoreno uživaju u svojoj ljubavifoto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal

Kako prenosi portal Hardwood Paroxym, Šakira ovo nije mogla da oprosti svekrvi, a kad su se suočile usledila je velika svađa, koja je navodno rezultirala i fizičkim okršaajem.

 

Monserat Bernabeu je udarila Šakiru u lice pred Đerarom i njihovom decom – tvrdi izvor blizak porodici.


Ovo je, međutim, i dalje na nivou glasine, a Šakira i Pike nisu komentarisali tvrdnje koje su se pojavile u španskim medijima.


Kako je pre nekoliko dana izjavila španska novinarka Laura Fa, fudbaleru su roditelji dopustili da svoju novu devojku odvodi u njihovu vikendicu u gradiću Kabrilsu u Kataloniji.

 

1 / 6 Foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia


Sve je počelo jer su se Đerar i Klara, na početku veze, skrivali u kući Pikeovih roditelja u Kabrilsu – kaže ova novinarka.


Podsetimo, nakon što je u januaru objavila pesmu BZRP Music Sessions #53 i otvorila osvetničku Pandorinu kutiju prema Đeraru Pikeu i njegovoj porodici, Šakira je na terasu postavila lutku u obliku veštice i okrenula je prema kući svekra i svekrve. Uz to je pustila svoj instant hit da svira glasno po ceo dan, a pisalo se i da je zabranila sinovima Milanu i Saši da komuniciraju s bakom.

 

 

makonda-tracker