(foto)

Kejt Midlton usklađena s decom, Beatris romantična: Britanska kraljevska porodica na USKRŠNJOJ SLUŽBI – kao modna revija

0

Članovi kraljevske porodice prisustvovali su uskršnjoj službi u zamku Vindzor

Princeza od Velsa Kejt MIdlton na uskršnjoj službi
Princeza od Velsa Kejt MIdlton na uskršnjoj službifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Britanska kraljevska porodica, na čelu s kraljem Čarlsom III, danas se okupila u Kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, gde se održava uskršnja služba.


Kralj je stigao u društvu kraljice-supruge Kamile, a oboje su nositi teget odeću – kralj odelo i kravatu, dok je njegova izabranica ponela kaput-haljinu ispod kolena i fascinator.


Na sličan način su razmišljali i Čarlsov stariji sin i snaha, pa su tako Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, takođe odabrali plavo.

 

Fotografije kraljevske porodice na uskršnjoj službi.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Princ je nosio tamno, gotovo crno odelo, dok je njegova supruga ponela fascinator i kaput-haljinu plave boje, a interesantno je da su oni bili modno uslađeni s decom: njihova ćerka princeza Šarlot imala je plave čarape, a priočevi Luj i Džordž plave kravate.


Veliku pažnju privukla je Beatris, princeza od Jorka, koja je ponela dugačku krem haljinu sa crnim pojasom koji ima romantičnu mašnu i fascinator sa romantičnim detaljem. Zanimljivo je da je službi prisustvovao i njen otac princ Endru, kog je brat Čarls nedavno izbacio iz Bakingemske palate.

 

 

makonda-tracker