MALER ZA KRALJEVSKU PORODICU

Bakingemska palata izdala ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Sve obaveze se ODLAŽU zbog ZDRAVSTVENOG STANJA kraljice supruge Kamile

0

Vesti koje stižu iz kraljevske porodice su uvek drugačije i zanimljive.

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nakon što je princ Hari pokrenuo pravu buru objavom svojih memoara, brojne neželjene informacije su se našle u javnosti. I dok su neki na strani odbeglog princa, drugi podržavaju monarhiju.

 

Kako to obično biva, krivi su i jedni i drugi, a kralj Čarls je na sve načine pokušavao da skrene pažnju sa ozloglašene knjige, pa je tako tokom posete istorijskoj džamiji na Brik Lejnu nosio je pocepane čarape, dok je nedavno prošetao i kaput iz 1980. godine.

 

Kraljevstvo se izgleda uveliko sprema za Čarlsovo krunisanje koje će biti održano 6. maja ove godine, o čemu govori i činjenica da je kralj otkazao skijanje kako se ne bi prehladio.

 

Kraljica supruga Kamila je bolesna
Kraljica supruga Kamila je bolesnafoto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, neki maler prati ovu porodicu, pa je tako palata zvanično saopštila da je kraljica supruga zaražena sezonskom bolešću, pa zbog toga odlaže sve dotad zakazane obaveze.

 

Kralj Čarls III, Kamila Parker
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, kraljica supruga Kamila je trebalo da poseti baletsku školu koja je stara sto godina i potom knjižaru u Telfordu. Poslednji put u javnosti je viđena 9. februara, a detalja o njenom trenutnom stanju nema.

 

 

makonda-tracker