ništa nije prećutala

"JA sam oduzela nevinost princu Hariju!" Konačno otkriveno ko je STARIJA ŽENA, a ona je SVE prepričala do detalja

0

Vojvoda od Saseksa princ Hari opisao je u svojoj autobiografiji kako je prvi put imao intimni odnos sa "jednom starijom ženom", a ona je sada rešila da progovori

Princ Hari nije se libio da otkrije vrlo privatne detalje u svojoj knjizi
Princ Hari nije se libio da otkrije vrlo privatne detalje u svojoj knjizifoto: Shutterstock / Shaun Jeffers

Knjiga princa Harija "Rezerva", memoari u kojima je pisao o svom životu i britanskoj kraljevskoj porodici, i dalje su tema broj jedan u britanskim medijima.


Mesec dana otkako se autobiografija vojvode od Saseksa našla u knjižarama, još uvek se polemiše o svemu što je Hari otkrio, a on nije izneo samo pojedinosti o svom odnosu sa bratom princem Vilijamom i ocem kraljem Čarlsom, o pokojnoj kraljici Elizabeti i svojoj majci Dajani, supruzi Megan Markl...


Naljutio je Hari sve ispovešću o Kejt Midlton, supruzi njegovog starijeg brata, a prljavi detalji o kojima je pisao učinili su ga temom godine u Britaniji već na početku 2023.


Ipak, ništa manje pažnje nije privuklo Harijevo svedočenje o još privatnijim temama, poput toga kako je – izgubio nevinost.

 

Princ Hari je u svojoj knjizi otkrio i više nego što se javnost nadala da će saznati
Princ Hari je u svojoj knjizi otkrio i više nego što se javnost nadala da će saznatifoto: 60 Minutes/Youtube Printscreen

Princ je napisao da je prvi put imao intimni odnos sa jednom "starijom ženom", i to na polju iza punog paba. Identitet žene s kojom se mladi princ Hari prepustio strastima tema je nagađanja već nedeljama, a spekulisalo se da je u pitanju glumica Elizabet Harli, koja je odmah sve demantovala.


Sada se ta "starija žena" oglasila, a u pitanju je Saša Volpol (40), piše The Sun.

 

Ja sam žena koja je Hariju oduzela nevinost. Bilo je to – bukvalno – t****e dvoje prijatelja – rekla je Saša.


Naš seks je bio strastven i vatren jer nismo to smeli da radimo – izjavila je Volpolova. – Jedna stvar je vodila drugoj. Završili smo na zemlji.

Saša Volpol se danas bavi vožnjom bagera, a dodala je i da su oboje bili pod dejstvom alkohola i da se sve dogodilo jedne letnje večeri, u julu 2001. godine.


Princ Hari, koji je samo dve godine mlađi od Saše, napisao je u svojoj knjizi da je spavao sa "starijom ženom" kada je imao 17 godina i da je to bilo prvi put da ima odnose. To se dogodilo iza parkinga i paba u Nortonu, u grofoviji Viltšir, a zapravo je princ u ovo vreme imao godinu dana manje nego što je napisao, budući da je i sam naveo jul 2001. godine kao vreme kada je izgubio nevinost.


On je napisao da je njegova tadašnja partnerka radila u štali u Hajgrouvu, na seoskom imanju njegovog oca Čarlsa, i da je ranije išao s njom da gleda polo mečeve.

Jedne večeri su, nakon proslave njenog rođendana u pabu, otišli napolje i rešili da se prepuste strastima, a Hari se posle toga sakrio u telefonskoj govornici kako ga niko ne bi prepoznao dok Sašin prijatelj nije doveo obezbeđenje po princa.


Saša Volpol je, inače, danas majka dvoje dece, a iako su prošle dve decenije, svega se seća vrlo živo.

 

Izašli smo napolje i popeli se na ogradu od dasaka kod polja. Do tog trenutka smo bili vrlo pijani. Dala sam Hariju cigaretu. Zapalila sam svoju, pa njegovu. Završili smo cigarete i onda se to dogodilo – kaže Saša i seća se čak i marke cigareta koje su pušili.

Štaviše, Saša je opisala i predigru i otkrila koliko je trajao ovaj čin.


Počeo je da me ljubi, nosio je bokserice. Nije bilo ćaskanja, nije bilo reči. Bila sam uzbuđena jer se to dešava. Bilo je uzbudljivo što se sve dešavalo na taj način. Izašli smo na 15 minuta, ali je seks trajao oko pet – ispričala je Saša za The Sun.

 

 

makonda-tracker