nadoknađuju propušteno

52 godine je mislila da joj je otac neko drugi: Glumac kog Srbi obožavaju saznao da je poznata glumica NJEGOVA ĆERKA

0

Godinama su se sretali, jednom prilikom sarađivali zajedno, a tek prošle godine glumci su shvatili da su otac i ćerka

Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj u seriji 'Mućke', proslavio je u februaru 83. rođendan
Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj u seriji "Mućke", proslavio je u februaru 83. rođendanfoto: UniquePictures.co.uk / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ser Dejvid Džejson (83), čuveni engleski glumac, najpoznatiji po ulozi Del Boja u seriji "Mućke" postao je otac – pre 52 godine, ali je to saznao tek sad.


On je nedavno upoznao svoju ćerku Ebi Haris (52), za koju uopšte nije znao da postoi, a kako je ona majka dečaka po imenu Čarli (10), glumac je istovremeno postao i deka.


Malo je reći da sam bio iznenađen – priznao je Dejvid Džejson za Mirror.


Kako je istakao, on sada daje sve od sebe da nadoknadi propušteno sa svojom porodicom.

 


Drago mi je što sam je upoznao, viđamo se kad god možemo – sćrena je glumac.


Dejvid Džejson mislio je da je prvi put postao otac 2001, kada je imao 61 godinu, kada je njegova 20 godina mlađa devojka i današnja supruga Džil Hinčklif donela na svet njihovu ćerku Sofi Mej. Mediji su tada pisali kako je glumac dobio prvo dete u poznim godinama, jer ni on sam nije bio svestan da je odavno rođeno njegovo prvo biološko dete.

 

Međutim, tokom 2022, on je saznao da je i pre toga bio otac!

Naime, glumac je 1970. godine bio u vrlo kratkoj vezi sa glumicom Dženifer Hil, s kojom je radio na predstavi Under Milk Wood. Ono što on nije znao nakon raskida jeste da je Dženifer zatrudnela, a u oktobru iste godine rodila je Ebi. Problem je bio u tome što je Dženifer bila u braku s glumcem Džofrijem Devionom, koji je do smrti 1996. verovao da je Ebi njegova ćerka.


I sama Ebi je to mislila, iako joj je više puta palo na pamet da ima isti nos kao čuveni glumac Dejvid Džejson, kog je srela mnogo puta na raznim događajima.
Dejvid i Dženifer ponovo su sarađivali 2008. godine, i to opet na predstavi Under Milk Wood, u kojoj je igrala i Ebi. Ona je tada počela da sumnja da je zapravo ćerka slavnog Del Boja i otvoreno je to rekla majci, koja joj je sve potvrdila.

 

Del Boj iz serije 'mućke' je jedan od omiljenih TV junaka u istoriji
Del Boj iz serije "mućke" je jedan od omiljenih TV junaka u istorijifoto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkrivajući identitet mog oca, počinjem da sastavljam sopstveni – izjavila je ona za Mirror. – Naravno, neverovatno sam ponosna, ali me često preplavi tuga zbog svih tih godina koje smo izgubili.


Ona je istakla i da su na početku bili "odmereni", ali sada Dejvid i ona daju sve od sebe da se viđaju što češće, a ona se trudi da bude najbolja starija sestra njegovo ćerki Sofi Mej.


Glumac je posebno srećan jer njegova supruga i ćerka rođena u braku podržavaju njegove pokušaje da se poveže sa starijim detetom i unukom.

Moja žena Džil i moja ćerka Sofi su pune podrške i razumevanja. Prihvatile su Ebi, poželele dobrodošlicu njoj i njenom sinu i sada imamo širu porodicu – zadovoljan je on.

 

 

makonda-tracker