oni su porodica

Biološki otac ju je SUROVO ODBACIO, a ON joj je dao prezime: Ćerka slavne manekenke sa očuhom ima odnos koji topi srca

0

Ćerka slavne manekenke je odavno počela da osvaja modne piste širom sveta, a njena životna priča je nezamisliva za veliki broj dece.

Leni Klum ima odličan odnos sa svojim bivšim očuhom
Leni Klum ima odličan odnos sa svojim bivšim očuhomfoto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerke slavnih manekenki obično po pravilu krenu tim stopama, ali retko koja uspe da nadmaši majku. Međutim, Hajdi Klum ima dostojnu zamenu, pa je tako sa ćerkom Leni već radila nekoliko kampanja zajedno iako ona ima samo 18 godina.

 

Leni je počela da privlači pažnju svojom lepotom iako se Hajdi trudila da je ne eksponira previše u medijima. Ipak, od njenog rođenja su zanimljivi detalji vezani za nju i njenog biološkog oca, italijanskog tajkuna Flavija Brijatorea, koji je poznat po tome da je slamao srca slavnim manekenkama, među kojima je i Naomi Kembel.

 

Hajdi je bila u kratkoj vezi sa Flavijom i zatrudnela s njim, međutim već posle par meseci su raskinuli, tako da Leni nije imala nikakav kontakt sa biološkim ocem. Međutim, ubrzo nakon toga, manekenka je upoznala pevača Sila za kog se i udala, a on je Leni prihvatio kao svoje dete.

Sil je Leni zvanično i usvojio, a kada se venčao sa Hajdi 2005. godine, dobila je i njegovo prezime Semjuel.

 

- I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu - rekao je on jednom prilikom.

Iako Hajdi i Sil odavno nisu u braku, Leni je nedavno viđena na ručku sa svojim očuhom i videlo se da su jako bliski, pa su mnogi komentarisali kako on i zaslužuje da ga voli više nego biološkog oca. 

 

- Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici - rekao je Flavio 2016. godine.

 

Leni Klum sa očuhom Silom
Leni Klum sa očuhom Silomfoto: Billy Bennight/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijan je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana, a tadašnja njegova izjava je iznenadila mnoge i okarakterisana je kao napad na ćerku.

 

- Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje.

 

No, čini se da se situacija drastično promenila u poslednje vreme. Naime, italijanski milijarder viđen je na Kapriju u društvu supruge Elizabete Gregorači i njihovog sina Nejtana, a potom im se pridužila i lepa Leni.

Iako su u korektnim odnosima, čini se da Sila niko ne može da zameni kod Leni, a sudeći po fotografijama ona ga doživljava kao oca bez obzira na sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

makonda-tracker