(video)

Suze i smeh ZAJEDNO: Reakcija Siniše Mihajlovića kada je saznao da će postati DEKA je sad jedna večna uspomena

0

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović napustio nas je u 54. godini.

foto: EPA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI
foto: EPA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI

Slavni Siniša Mihajlović je izgubio bitku sa leukemijom koja mu je dijagnostikovana pre tri godine, a vest o njegovoj smrt je pogodila mnoge.

 

Popularni Miha će zauvek ostati upamćen po svojoj energiji i slobodnim udarcima, a njegovo vođenje utakmica iz bolničke postelje je poslednje u nizu što je kupilo simpatije publike.

Siniša je uživao u skladnom braku sa suprugom Arijanom, sa kojom je imao petoro dece, a najmlađa Virdžinija ga je pre godinu dana obradovala vešću da je trudna.

 

1 / 9 Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

 

— Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima — napisala je buduća mama na Instagramu u opisu ovog snimka.

Virdžinija je u braku sa Alesandrom Voljakom, fudbalerom drugoligaškog Pordenonea, a ovaj video je za jako kratko vreme prikupio mnoštvo pozitivnih rekacija i čestitki.

 

Mihina reakcija je bila posebno upečatljiva, a sada je i to samo jedna uspomena.

 

 

makonda-tracker