emotivno

Pogled joj se sreo s majčinim — i videla je samo SUZE: Glumica podelila kako je saznala ko je ZAPRAVO njen otac

0

Odrastala je ne znajući da je ćerka jednog od najpoznatijih ljudi na planeti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Liv Tajler, koju ljubitelji epske fantastike obožavaju zbog njene uloge u filmovima serijala "Gospodar prstenova" i dve decenije kasnije, spada u najlepše i najpoznatije žene sveta.


Ona čuva svoju privatnost od očiju javnosti, pa se o njenom životu obično ne zna previše, ali jednu od najvažnijih priča je jednom prilikom podelila.

 

Dobro je poznato da je otac Liv Tajler legendarni roker i frontmen kultnog benda Aerosmith Stiven Tajler. Ipak, to nije nešto što je glumica oduvek znala — odrastala je bez trunke sumnje da bi ona mogla biti ćerka čuvenog muzičara.

 

Liv Tajler
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

To je veoma emotivna priča ― rekla je glumica pre nekoliko godina u jednoj emisiji. ― Moja majka je bila veoma mlada kada me je dobila i bilo je nekih nedoumica, ali sam bila veoma voljena i cela moja porodica je brinula o meni, što je bilo divno.


Liv, čija je majka američka pevačica Bebe Bjuel, objasnila je da je sama shvatila ko je njen otac i pre nego što joj je to zvanično rečeno, a sve je kriv jedan dirljiv susret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Buell (@realbebebuell)

 

Na neki način sam sama shvatila jer je izgledao isto kao ja ― rekla je Liv. ― Moja sestra Mia, koja je godinu dana mlađa od mene, i ja stajale smo na različitim stranama bine na koncertu i to je bilo bukvalno kao da gledam svoju bliznakinju.


Ona je pogledom potražila potvrdu od svoje majke, koja kao da joj je pročitala misli.


Izgledala je isto kao ja. Pogledala sam svoju majku, a njene oči su bile pune suza i, na neki način, sve sam sama povezala.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Glumica je, inače, rođena kao Liv Rudgren, a dok je Stiven nije priznao kao svoje dete, odgajao ju je Tod Rudgren, tadašnji majčin partner.


On je imao divan uticaj na moj život i još ga smatram ocem ― istakla je glumica.

 

 

 

makonda-tracker