obrt za obrtom

Kraljevsku porodicu je napustila zbog ŠAMANA, a sada je ponovo iznenadila: Norveški princ otvoreno o izjavi sestre Marte

0

Nakon što je okrenula leđa kraljevskim povlasticama zbog ljubavi, norveška princeza kaže da bi se rado vratila, ali...

Princeza Marta Luiza sa verenikom šamanom Durekom Veretom
Princeza Marta Luiza sa verenikom šamanom Durekom Veretomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Marta Luiza od Norveške (51) poznata je po vrlo kontroverznim potezima, izjavama, načinu života i komplikovanom odnosu sa sovjom porodicom.


Ćerka kralja Haralda V od Norveške i kraljice Sonje odlučila je da se odrekne svojih kraljevskih dužnosti, što je ponovo potvrdila krajem prošle godine kako bi "jasnije napravila razliku između sopstvenih aktivnosti i odnosa sa Kraljevskom kućom Norveške".


Princeza Marta učinila je to na prvom mestu zbog svoje ljubavi sa Durekom Veretom (48), samoproglašenim šamanom i poznatim Amerikancem čije savete slepo prate mnoge svetske zvezde, uključujući Gvinet Paltrou.

 

Par se 2022. zvanično verio posle višegodišnje ljubavi, a njih dvoje stalno izazivaju negativne reakcije norveške javnosti jer mnogi optužuju šamana Dureka da je – prevarant.

 

Princeza Marta Luiza sa verenikom šamanom Durekom Veretom
Princeza Marta Luiza sa verenikom šamanom Durekom Veretomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On je u međuvremenu rekao da su princeza i on dobijali pretnje smrću zbog lošeg imidža, a par je zajedno organizovao seminare pod nazivom "Princeza i šaman". Uz to, Durek je pričao da ga je "duhovno inicirala" Amerikanka po imenu princeza Suzana Radić od Hrvatske.

 

Međutim, nedavno je britanski Hello pisao da se princeza Marta Luiza nada da će ponovo predstavljati norvešku kraljevsku porodicu. Ona je, naime, gostovala u emisiji "Moja istina" na švedskoj televiziji, u kojoj je na pitanje da li bi ponovo predstavljala Krunu odgovorila:


Da, ako mi se pruži prilika, reći ću "da".

 

Princeza Marta Luiza od Norveške
Princeza Marta Luiza od Norveškefoto: Dzhavakhadze Zurab/TASS/Profimedia

Ona je dalje tvrdila da je morala da se povuče iz kraljevskog života ne zbog svojih postupaka već zbog načina na koji se doživljava njen verenik u norveškoj javnosti. Tako je vrlo loše reakcije izazvala i njegova prodaja medaljona za koje je tvrdio da su mu pomogli da se oporavi od kovida, piše britanski Hello.


Martin brak princ Hakon, inače prestolonaslednik norveškog trona, nedavno je boravio u Londonu, gde se sastao sa princem i princezom od Velsa Vilijamom i Kejt Midlton.

 

Prilikom jedne diskusije, on je istakao da ima "određenog razumevanja" za sestrine izjave, budući da je njih dvoje od malih nogu pratila pažnja javnosti.

 

Princ Hakon, prestolonaslednik norveškog trona
Princ Hakon, prestolonaslednik norveškog tronafoto: EPA-EFE/TORSTEIN BOE

Na pitanje šta bi bilo potrebno da se princeza Marta vrati u kraljevsku porodicu, rekao je misteriozno:


Moramo da pustimo da neko vreme radi ono o čemu smo se dogovorili. Onda ćemo videti šta će vreme doneti.

 

Princeza Marta je, inače, od 2002. do 2017. godine bila u braku sa piscem Arijem Benom, s kojim je dobila tri ćerke, a iako to nikad nije potvrđeno pisalo se da ga je ostavila zbog šamana. Neko vreme nakon toga, Ben je sebi oduzeo život, posle duže borbe s depresijom.

 


 

makonda-tracker