vreme je za "da"

Zbog njega je ostavila muža, a on se ― UBIO: Lepa evropska princeza koja tvrdi da priča s anđelima se udaje za ŠAMANA

0

Princeza Marta uskoro će po drugi put reći "da", a ovog puta je njen izbor američki šaman s kojim je godinama u skladnoj vezi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je zvanično saopštila norveška kraljevska porodica, princeza Marta Luiza od Norveške (50) udaje se po drugi put, a njen budući suprug je Durek Veret (47), poznati Amerikanac i samoproglašeni šaman.


Njihova kraljevska visočanstva kralj i kraljica šalju srdačne čestitke i žele im sve najbolje u budućnosti — navedeno je u saopštenju.


Princeza Marta, koja je četvrta u redu za presto iza svog brata princa Hakona i njegove dece, ranije se odrekla većine svojih titula i privilegija kako bi se posvetila svom privatnom životu.

 

Marta i Durek potvrdili su da su u vezi 2019. godine, a princeza je u Norveškoj i svetu poznata po ekcentričnom imidžu.

 

Princeza Marta
foto: ZapatA/TheMEGAAgency/Profimedia

Martin budući suprug je poznati losanđeleski "spiritualni vođa i iscelitelj", koji ima mnogo slavnih fanova, a samo neki od njih su Gvinet Paltrou, Nina Dobrev i Džejms van der Bik. Svojevremeno se i naša Emina Jahović pohvalila da joj on pomaže.


Radim na sebi spiritualno i telesno, a najviše radim sa šamanom Durakom, koji je ujedno najbolji drug Gvinet Paltrou — istakla je Emina u jednoj emisiji.
 

Kao i njen verenik, Marta je entuzijasta u različitim oblicima "alternativnih terapija", a tvrdi da može da komunicira s anđelima, što je dar koji je kroz razne kurseve i čak "anđeosku školu" želela da podeli s drugima.


Princeza Marta već neko vreme živi povučeno u Lomedalenu s Durekom i svojim trima ćerkama — Mod Anđelikom (18), Leom Isadorom (16) i Emom Talulom (13), koje je dobila s pokojnim piscem Arijem Benom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Marta je Benom bila u braku od 2002. godine, nakon čega su se razveli 2017.
Dve godine kasnije, otkriveno je da je princeza u vezi sa šamanom Durekom Veretom, kog obožavaju brojne holivudske zvezde, a iako ona nije precizirala otkad su zajedno, veruje se da je njihova veza počela ranije. Martin bivši muž izvršio je potom samoubistvo, nakon što se dugo osećao vrlo loše. Nikada nije potvrđeno da je do razvoda od Bena došlo zbog drugog muškarca, ali je Ari godinu dana pre samoubistva priznao da se "osećao kao klovn".

 

Ja sam stara vest, čak iako to svetu nije rečeno. Ja sam klovn, u najgoru ruku. U najbolju, ja sam autor. Za mnoge, ja sam budala ― rekao je on za VG dok je promovisao svoju knjigu "Inferno", koju su kritičari opisali kao "valjanje u očaju" i u kojoj je pisao o svojim duševim problemima i halucinacijama.

 

Princeza Marta, Norveška princeza, Ari Ben
foto: Profimedia

Ben je sahranjen u Oslu u januaru 2020. godine, a sahrani je prisustvovala cela norveška kraljevska porodica.


Princeza Marta nedavno se osvrnula na traumu koju su njena deca i ona proživeli zbog Benove smrti. Ona je u podkastu Zoom O'Clock razgovarala s bivšom princezom Tesi od Luksemburga, kada je priznala da je imala vrlo teške trenutke.


Mislim da je vrlo važno da shvatimo da, kroz šta god da prolazimo kao ljudska bića, tuga je nešto što svi moramo da proživimo u jednom momentu. Nažalost, moja deca su se s njom srela vrlo mlada ― istakla je princeza Marta. ― Ali to se u nekom trenutku svima dogodi i vrlo je bitna lekcija koju smo iz toga svi naučili: ne možeš to da zaobiđeš, moraš da prođeš kroz to.

 

Princeza Marta
foto: Dzhavakhadze Zurab/TASS/Profimedia

Marta je priznala da se suočila se depresijom nakon što je njen nekadašnji suprug izvršio samoubistvo.


To je kao da ste u tunelu koji prekriva sve. Zaglavite se u jami depresije, u kojoj sam ja bila, ali iz nje možete i da izađete. Važno je pričati o ovim stvarima, o mentalnom zdravlju i o tome koliko je ono važno, da bismo naučili da se izborimo i s tim delovima sebe ― naglasila je.

 

 

makonda-tracker