nije se tome nadao

SLAVNI GLUMAC GA JE DODIRIVAO: Suprug posrnule princeze koji je izvršio samoubistvo nedavno podelio šokantnu ispovest

0

Svetski mediji preneli su da je bivši izabranik norveške princeze Marte, koji je pre nekoliko dana oduzeo sebi život, imao neobičan susret sa slavnim oskarovcem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako su juče javili mediji, na Božić koji se slavi po gergorijanskom kalendaru Ari Ben (47) je izvršio samoubistvo. Reč je o bivšem suprugu norveške princeze Marte Luiz, koja je s Benom provela u braku čak 15 godina. Par je dobio troje dece i živeo srećno, sve dok princeza nije stupila u vezu s kontroverznim šamanom Durekom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nakon razvoda od princeze Marte, Ari Ben nije bio zastupljen u javnosti kao ranijih godina, ali u decembru 2017. godine privukao je mnogo pažnje svetskih medija.

 

 

On je, naime, u razgovoru za norvešku radio-stanicu P4 ispričao detalje svog nesvakidašnjeg druženja sa osramoćenim glumcem Kevinom Spejsijem.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ben i oskarovac navodno su vodili prijatan razgovor kada je Spejsi predložio suprugu princeze Marte da izađu napolje i zapale po cigaretu, nakon čega je spustio ruku ispod stola i uhvatio ga za međunožje. Ari Ben odgovorio je glumcu da će se možda družiti kasnije i na taj način se izvukao iz ove neprijatne situacije. On je naglasio da je u trenutku ovog događaja bio znatno mlađi i nije bio sed.

 

Inače, ove optužbe pojavile su se u vreme kada se Kevin Spejsi suočio s brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje i kada je njegov lik izbačen iz serije Kula od karata, odnosno kada je Spejsi zamenjen Kristoferom Palmerom u filmu Sav novac sveta.

 

 

 

makonda-tracker