ŠTA VI MISLITE?

Njegova slabost su SLAVNI SUPERMODELI: Jednoj je SLOMIO SRCE, drugu OSTAVIO DOK JE BILA TRUDNA, a sada ZAJEDNO poziraju

1

On je uvek bio okružen poznatim lepoticama, a posebno je bio slab na supermodele, mada i one nisu bile imune na njega.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati Italiijan, koji je usput i milijarder bio je veliki zavodnik, a sada ima 72 godine, međutim i dalje svoje bivše devojke drži na okupu.

 

Flavio Brijatore je čuveni Italijan koji je bio u vezi sa Hajdi Klum, Naomi Kembel i Elizabetom Gregorači. Zajedničko ovim damama je da su sve tri supermodeli, ali i sada su zajedno pozirale sa svojim bivšim izabranikom.

 

Njih četvoro su pozirali nasmejani u Monaku, a komentari su se samo ređali. "To može samo Flavio", "Sve žene šefa", "Brijatorijevi anđeli", "Pravi si srećnik" - samo su neke od opaski njegovih obožavatelja.

 

Zanimljivo je da je nakon toga sa Flavijom pozirao i sadašnji muž Hajdi Klum, Tom Kaulic koji je zajedno sa njom na jednoj dodeli nagrada u Monaku.

 

Podsetimo, Italijan je Klumovoj slomio srce još pre više od 20 godina tako što ju je ostavio trudnu, ona je posle rodila njihovu ćerku Leni, a izgleda da je ovaj bivši par izgladio odnose.

Sa Elizabetom nije bio samo u vezi, nego i u braku od 2008. do 2017. oni imaju sina, a zanimljivo je da joj je nakon razvoda ugovorom zabranio da se pojavljuje u javnosti sa novim muškarcem.

 

Naomi Kembel je bila sa fatalnim milijarderom u periodu od 1998. do 2003. godine i jedno vreme su bili vereni.

 

Sada, Flavio je posledni put viđen u društvu 46 godina mlađe manekenke Marije Ludoviko Kampano, ali još uvek se ne zna zvanično da li su u vezi.

Flavio Brijatore je bio menadžer restorana i prodavac osiguranja u Italiji, a osamdesetih je bio osuđivan za prevaru, dobio je čak dve zatvorske kazne, međutim one su ukinute, a sve ovo se desilo pre nego što je postao milijarder.

 

 

makonda-tracker