piše joj pesme svaki dan

Slao joj je cveće dok nije pristala, ona je zbog njega prešla u BUDIZAM: Ričard Gir uživa sa 33 godine mlađom suprugom

1

Ričard Gir (73) i Alehandra Silva (39) se retko pojavljuju u javnosti, a ime svog drugog sina još uvek nisu otkrili

Ričard Gir i Alehandra Silva se retko pojavljuju u javnosti.
Ričard Gir i Alehandra Silva se retko pojavljuju u javnosti.foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ričard Gir (73) i njegova supruga Alehandra Silva (39) se retko pojavljuju u javnosti i žive mirnim porodičnim životom daleko od medija i fotoreportera.

 

Ipak, sinoć su se pojavili na premijeri glumčevog novog filma "Maybe I Do" u Njujorku i očarali sve prošetavši crvenim tepihom. 


Novinarka i politička aktivistkinja Alehandra je izgledala prelepo u tamnocrvenoj haljini, a ni glumac nije zaostajao u eleganciji u crnom odelu.

 

Alehandra i Ričard Gir imaju dva sina Aleksandra (3) i dvogodišnjeg sina čije ime nisu još uvek objavili javno, piše Daily Mail.

 

Glumac poznat po filmovima "Zgodna žena" i "Oficir i džentlmen" nema društvene mreže,dok njegova žena ima čak 88,6 hiljada pratilaca na Instagramu, ali ne pokazuje lica svoje dece na društvenim mrežama.

Ričard GIr i Alehandra Silva su u braku od 2018. godine
Ričard GIr i Alehandra Silva su u braku od 2018. godinefoto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2014. godine, a venčali su se 2018. godine.

 

– Zaljubljena sam. Svakog jutra me pita šta bi me učinilo srećnom danas. Šta je romantičnije od čoveka koji svaki dan piše pesme o tebi? – rekla je 2018. godine Silva za za američki magazin HOLA!


Ričardu Giru je ovo treći brak. Podsetimo,od 1991-1995. godine je bio oženjen Sindi Kraford, a nakon toga 2002. godine se venčao sa Keri Louel sa kojom je bio 14 godina u braku. Sa drugom suprugom ima sina Homera (22), a Alehandra iz braka sa Govindom Fridlanadom ima sina Alberta (11).

Da je konačno našao sreću, Ričard Gir je otvoreno pokazao.

 

Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu. Kako da ne budem? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osećajna, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja je odlična kuvarica i koja pravi najbolje salate na svetu. Aleksandra meditira, ona je vegetarijanka, sjajna majka, ima dodir anđela… a takođe je i Špankinja, a to je zemlja kraljeva i kraljica, Servantesa i Bunjuela… Ne može biti bolje od toga – ispričao je.


Riičardova i Alehandrina ljbuavna priča započela je zahvaljujući zajedničkom prijatelji,a kako je ona ranije govorila, glumac joj je slao cveće sve dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak.

 

Dodatno ih je povezalo što su oboje prolazili kroz razvode.

Nakon što se zaljubila u Ričarda, Aleksandra je prešla u budizam i preselila se u Njujork.

 

– Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, u kojima morate zajedno da prevaziđete teškoće, mogu da vas zbliže… Ja sam sigurno imala sumnje u nekom trenutku. U početku je bio ubeđeniji od mene. Ali od samog početka smo osećali da nam je suđeno da budemo zajedno – ispričala je Aleksandra.

 

Razlika u godinama im nikada nije smetala 

 

– U ovom životu je moralo biti tako. Obećao mi je bar 20 dobrih godina! Moram da priznam da ima mnogo više energije od mene, mnogo je aktivniji. Teško mi je da ga pratim– izjavila je Alehandra za Hello.

 

makonda-tracker