(FOTO)

Neizmerno POŠTOVANJE i čuvanje uspomene: Arijana Mihajlović jednom objavom iz Srbije DIRNULA celu naciju

0

Slavni fudbaler i trener Siniša Mihajlović nas je nedavno napustio u 54. godini nakon borbe sa leukemijom.

Siniša i Arijana Mihajlović
Siniša i Arijana Mihajlovićfoto: Instagram/printscreen

Svet je šokirala vest da je legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo nakon trogodišnje borbe sa leukemijom.

 

Iza Siniše je ostala mnogobrojna porodica, njegova supruga Arijana i petoro dece, a od jedne ćerke je dobio i unuku Violante koja je unela veliku radost u njihovu porodicu.

 

Arijana gotovo svakodnevno objavljuje neke uspomene sa pokojnim suprugom, a nedavno je pokazala kako izgledaju praznici u njenom domu otkad je Siniša preminuo.

Ovog puta je ona objavila jedan snimak iz Srbije i time oduševila našu naciju. Radi se u snimku na kom umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema samom umetniku, ali i ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Mihajloviću.

 

Inače, Arijana je prošle godine svima čestitala Božić zajedno sa Mihom, a jednom prilikom je istakla kako joj se više sviđaju Srbi nego Italijani.

 

Arijana Mihajlović
foto: ariannamihajlovic/Instagram/Printscreen

- Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina - izjavila je jednom prilikom Arijana.

 

 

makonda-tracker