porodična idila

Stara fotografija prepuna emocija: Pogledajte kako su Zorica Nakić i Boba Živojinović sa Filipom slavili Novu godinu

0

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović je pre braka sa Lepom Brenom bio u braku sa Zoricom Nakić, sa kojom je dobio sina Filipa.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Slobodan Boba Živojinović je decenijama u braku sa regionalnom zvezdom Lepom Brenom, a s obzirom i na njegovu popularnost, ovaj par je od početak samo privlačio pažnju.

 

Međutim, pre nego što je upoznao pevačicu, Boba je bio u braku sa Zoricom Nakić. Ona je nakon razvoda upoznala hrvatskog košarkaša Ivu Nakića i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Maria

Nedavno je na društvenim mrežama, na stranici koja je posvećena upravo starim fotografijama naših poznatih ličnosti, pojavila se i jedna na kojoj su Boba, Zorica i mali Filip.

 

Oni su pozirali ispred novogodišnje jelke i sa Deda Mrazom, a jedan od komentara je i da su zaista bili srećna porodica.

Podsetimo, Filip je u skladnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović i sa njom ima sina Aleksandra. On nije preterano aktivan na društvenim mrežama, ali je jednom prilikom objavio fotografiju sa majkom, bratom i sestrom po majci, pa time pokazao da su oni u sjajnim odnosima.

 

 

makonda-tracker