skladna porodica

Takva žena rađa samo – NENADMAŠNU LEPOTU: Ćerka Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa je OČARAVAJUĆA, ali ponekad nesigurna

0

Par je zajedno dobio dvoje dece, a šarmantna glumica ističe da se najbolje zabavlja kad vreme provodi sa ćerkom

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Velška glumica Ketrin Zita Džons retko na Instagramu deli porodične momente, zbog čega su njeni fanovi oduševljeni najnovijom fotografijom koju je objavila.


Zvezda nove serije "Sreda", u kojoj Ketrin Zita Džons igra Mortišu Adams, podelila je, naime, fotografiju na kojoj grli svoju ćerku Keris, dok jedna drugu posmatraju s mnogo ljubavi.

 

Jedan od mojih omiljenih vidova zabave jeste da provodim vreme s mojoj slatkom, slatkom devojčicom. Vreme je za kupovinu i ženske trenutke – napisala je glumica u susret božićnim praznicima.

 


Keris Zita Daglas jedno je od dvoje dece koje je Ketrin Zita Džons dobila u braku s holivudskom legendom Majklom Daglasom, s kojim ima još i sina Dilana.

 


Ćerka poznatog para danas ima 19 godina, a već je započela manekensku karijeru. Pored toga što je s majkom krasila stranice mnogih prestižnih magazina sa svojom majkom, ona je pozirala za jednu Fendijevu kampanju, a priznaje da se na poslu najviše zabavlja ako joj društvo pravi majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)


Mnogo smo se zabavljale na snimanju. Imamo sličan smisao za humor i uvek se zajedno smejemo. Ona je zaista najzabavnija osoba koju znam – nahvalila je Keris svoju slavnu majku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)


Keris, inače, nije toliko oduševljena time što mediji prate svaki njen korak, a nedavno je priznala da nije delila fotografije s letovanja jer je strahovala da nisu dovoljno lepe za kritizere na mrežama.


Klonila sam se Instagrama dugo, misleći da je to mesto na kom sve mora da bude savršeno – objasnila je ona. – Nije problem ako želite da pokažete lepšu stranu svog života, ali sam Instagram počela da vidim kao nešto što moram da radim umesto nečega što želim da radim, koliko je to smešno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)


Keris se, inače, nada i glumačkoj karijeri i uskoro će predstaviti svoj prvi veliki projekat.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker