veselo

Razne đakonije, glasna muzika i sati provedeni u kuhinji: Kako Lepa Brena sprema raskošnu trpezu za Aranđelovdan? (FOTO)

0

Lepa Brena i Boba Živojinović obeležavaju slavu Aranđelovdan, a zanimljive kadrove iz njihovog doma je podelio sin Viktor.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Lepa Brena svake godine sprema slavu, a u tome joj pomaže i njihova kućna pomoćnica. Viktor se brine za atmosferu, pa je tako na Instagramu podelio nekoliko kadrova.

 

Brena i njena kućna pomoćnica su se veselile u kuhinji uz Đanijeve pesme, igrale i pevale, a nema sumnje da će trpeza biti na visokom nivou kao i svake godine.

- Počele pripreme - napisao je Viktor.

 

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen

 

Podsetimo, kućna pomoćnica Lepe Brene postala je hit na društvenim mrežama nedavno kada je dala savet ljudima kako da se bore sa pandemijom.

 

- Jedi ljuto, jedi beli luk, prži paprike sa belim lukom non-stop. Popij neku rakiju. Ispari, ubij koroniju i nema koronija posle. I radi, a ne ti sedi i čekaj koroniju i poludi. Onda upadneš u depresiju, jao korona! Radi, pevaj, čisti, radi nešto i ćao, arivederči, nema korone, nema ništa - rekla je ona.

 

 

 

makonda-tracker